Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ (ΠΟΛΥ) ΘΕΤΙΚΟ

Ασφαλώς και ένα φιλικό ματς προετοιμασίας ποτέ δεν προσφέρεται για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, όμως η νίκη επί της Ελλάδας Ποντίων με 2-0 στους Ορυζόμυλους έδειξε αν μη τι άλλο πως βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.
Ο Βασίλης Ιωαννίδης καταφέρνει σιγά-σιγά να περνάει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα με τους Πόντιους έκανε πολλές δοκιμές και άλλαξε αρκετές φορές θέσεις και πρόσωπα. Αυτό που δεν άλλαξε είναι το αγαπημένο του 4-2-3-1, που δεν το αποχωρίζεται και θέλει να  το εφαρμόσει και στον Προφήτη.
Ο Προφήτης σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Βοστάνη (κεφαλιά) και Γιαλελή (πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα). Στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Σαμαράς, Βισβάρδης, Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Λαζάκης, Τσόγκας, Βρουλιδάκης, Γεωργακάκος, Γκούρι, Ευγενείας, Σταματέλος. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και οι Βοστάνης, Γιαλελής, Δρακόπουλος, Φριντζάλας, Αλλαϊμπέι, Τσάκωνας, Σελίμης, Βεκρής, Τσάδαρης Χ., Περπερίδης. Φυσικά ο διαχωρισμός σε βασικούς και αναπληρωματικούς είναι εντελώς ανούσιος, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, και εδώ γίνεται μόνο και μόνο για την πληρότητα του ρεπορτάζ.
Ευχαριστούμε το συμπαθέστατο σωματείο της Ελλάδας για την άψογη φιλοξενία. Μια από τις πάντα δυνατές ομάδες του Πειραιά, με στόχο φέτος την επιστροφή στην Δ' Εθνική, εκεί που βρίσκονταν μέχρι πέρσι. Τους ευχόμαστε να το καταφέρουν. Εξάλλου δεν υπάρχουν πολλές ομάδες, που σε φιλικό ματσάκι προετοιμασίας, μήνα Αύγουστο και με ντάλα ήλιο στις 5 το απόγευμα να μαζεύουν  ογδόντα άτομα στην κερκίδα. Μπράβο τους!