Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Η κλήρωση της Α' Κατηγορίας των Γυναικών έφερε μια σχετική ισορροπία στη δυναμικότητα των δύο ομίλων, με τον δικό μας (δεύτερος) να εμφανίζεται ελαφρά πιο δυνατός. Ο όμιλος αποτελείται από τις ομάδες ΑΟΝΑ, Προφήτης Ηλίας, Αστέρας Αγ. Δημ.,  Ελευθερία Μοσχ., Παλ. Φάληρο, Βάρη, Φοίνικας Αγ. Σοφ., Αιξωνή και Αναπτυξιακή ΕΣΚΑΝΑ. Με δεδομένο ότι στη Β' φάση προκρίνονται τέσσερις, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις πέντε πρώτες από τις παραπάνω ομάδες, που θεωρητικά είναι πιο ισχυρές από τις υπόλοιπες και αναμένεται να δώσουν πολύ μεγάλη μάχη για την πρόκριση, με μία από αυτές να μένει έξω. Φυσικά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει "σφήνα" και κάποια από τις άλλες ομάδες, που δεν ξέρουμε ακριβώς σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Εξαιρούμε την Αναπτυξιακή, της οποίας τα αποτελέσματα είναι μεν ισχυρά, όμως δεν θα προκριθεί ανεξάρτητα από την θέση που θα καταλάβει. Σε ότι αφορά τη σειρά των αγώνων, το πρόγραμμα στην αρχή είναι βατό, κάτι που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να "μονταριστεί" καλύτερα, όμως μετά πέφτουν όλα τα ντέρμπι μαζεμένα. Ειδικά το χρόνικο διάστημα 18/11-2/12, που θα παίξουμε κατά σειρά με Ελευθερία, Φάληρο και ΑΟΝΑ. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ανέβει στη σχετική επιλογή από το κεντρικό μενού του blog. 
Στο κύπελλο, η κληρωτίδα έβγαλε ωραίο παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσουμε την Μάνδρα εκτός έδρας, στις 23/9.
Οι νεάνιδες είναι στον "αδύνατο" όμιλο, από τον οποίο περνάνε δύο ομάδες, και θα βρουν μπροστά τους Προοδευτική, Μανδραϊκό, Αστέρα, Πήγασο, Κυρίαρχους, Ελευθερία, Ιάσονα.
Οι κορασίδες μετέχουν στη Β' Κατηγορία, στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσουν τους: Ίκαρο Ν. Σμ., Β' Παλ. Φαλήρου, Έσπερο, Πειραϊκό, Διογένη και Φοίνικα Πειρ.. Και από εδώ προκρίνονται δύο.
Στις αντίστοιχες επιλογές του μενού έχει ήδη ανέβει και το αναλυτικό πρόγραμμα των κορασιδονεάνιδων.