Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΛΟΦΟ Ο ΛΑΖΑΚΗΣ!

Το blog έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές, όμως η επικαιρότητα δε σταμάτησε να τρέχει, και το ποδοσφαιρικό τμήμα έκλεισε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τον Σταύρο Λαζάκη να ετοιμάζεται να βάλει ξανά τα κυανέρυθρα.
Ο Λαζάκης είναι 25 ετών και η φυσική του θέση είναι στο κέντρο ("οκτάρι"), αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί... παντού. Είχε αγωνιστεί στον Προφήτη την περιπετειώδη σεζόν 2009-10, όταν και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στη Β' Πειραιά την τελευταία αγωνιστική. Ήταν ο πιο σταθερός παίκτης μας εκείνη τη χρονιά. Δεν έχασε ούτε έναν αγώνα (26), ενώ πέτυχε και πέντε τέρματα, όλα στον δεύτερο γύρο. Η ιδιοσυγκρασία και ο χαρακτήρας του τον ανέδειξαν σε ηγετική φυσιογνωμία εκείνης της ομάδας, γι' αυτό και έγινε αρχηγός της, καίτοι καινούργιος στον σύλλογο. Φεύγοντας από τον Προφήτη, επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα, τον Ερμή, για να παίξει την περασμένη σεζόν στην ΑΕ Νίκαια. Με την οποία γιόρτασε την άνοδο, αλλά και μας "πλήγωσε", σκόραροντας δύο φορές στο 3-2 του "Νικολαΐδης", αλλά και όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της στο εφιαλτικό 1-5 του Φαλήρου. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή δυναμικό, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με δυνατό σουτ.  Πάνω απ' όλα όμως εξαιρετικό χαρακτήρα. Η απόκτησή του ισχυροποιεί αφάνταστα την ομάδα μας στα χαφ, όπου μαζί με τον άλλο... μπασκετμπολίστα, Βρουλιδάκη, αναμένεται να υψώσουν "τείχος".
Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή του Λαζάκη στην ομάδα ήταν και δική του μεγάλη επιθυμία. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να γίνει η μεταγραφή. Και φυσικά εμείς το αποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ακόμη πιο επιτυχημένη "θητεία" από την προηγούμενη.