Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η πρώτη φάση του τουρνουά της Δραπετσώνας ολοκληρώθηκε και η ομάδα μας κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο της. Έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου αύριο Σάββατο στις 19:00 θα βρει μπροστά της την πρώτη του άλλου ομίλου, Χαραυγή.
Μετά το 2-2 με τους Νέους Δραπετσώνας στην πρεμιέρα, ο Προφήτης νίκησε 2-0 τους Νέους Ευγένειας (σκόρερ ο Αλλαϊμπέι) και ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον ΑΣ Δραπετσώνας (σκόρερ οι Μπουρδήμο, Γεωργακάκος). Το ματς αυτό στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν, εξ' αιτίας της κακής συμπεριφοράς ορισμένων ποδοσφαιριστών της Δραπετσώνας, αλλά και του περσινού μας προπονητή Παύλου Δαούτη, που τώρα κοουτσάρει τον ΑΣ. Ευτυχώς οι δικοί μας παίκτες κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν ανταπέδωσαν στις προκλήσεις, αν και ο διαιτητής αναγκάστηκε να σφυρίξει κακήν-κακώς τη λήξη του αγώνα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Απομονώντας τα αγωνιστικά, ο νέος μας προπονητής Βασίλης Ιωαννίδης έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, τη στιγμή που ήδη έχει εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, τα οποία θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν μέσω των μεταγραφών.