Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2

Απομακρύνθηκε για τα καλά το όνειρο της ανόδου για την ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς έμεινε στο 2-2 με τα Αστέρια, την ίδια ώρα που η Νίκαια έπαιρνε το διπλό απέναντι στην Ειρήνη.
Στο γήπεδο της Δραπετσώνας, Προφήτης και Αστέρια πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι Δραπετσωνίτες προηγήθηκαν δύο φορές, ισάριθμες κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως το νικητήριο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βοστάνης με ωραίο πλασέ ισοφάρισε το γκολ του Μέραπ από το 29'. Στο δεύτερο μέρος ο Προφήτης μπήκε πιο επιθετικά, χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σελίμη, αλλά λίγο αργότερα, ένα ακόμα από τα πολλά "φτηνά" γκολ που έχουμε δεχτεί φέτος, σε σέντρα-σουτ του Παναγιωτόπουλου, μας έκοψε τα πόδια. Η απάντηση ήρθε με πέναλτι του Ευγενεία, σε φάση που ο Βοστάνης ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως στα εναπομείναντα λεπτά ο Προφήτης, παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα. Άριστη η διαιτησία του Ορφανού και των βοηθών του. Ο Λορέντσο Μέμπελι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς πονάει ακόμα από τα χτυπήματα που δέχτηκε την Κυριακή στον Κορυδαλλό. Τουλάχιστον οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, και το μόνο που υπάρχει είναι ένα αιμάτωμα στην αριστερή κοιλιακή χώρα, το οποίο με τον καιρό θα υποχωρήσει. Ο Λορέντσο ήταν στην αποστολή της ομάδας, κάθισε όμως στον πάγκο και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Φώτης Σπαχίου, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τους μεγάλους. Δυστυχώς το ιατρικό δελτίο και πάλι δεν ήταν λευκό, και ο Γιάννης Καλλινικίδης, που επέστρεψε από την τιμωρία του, υπέστη διάστρεμμα. Στη θέση του μπήκε ο Νίκος Τσάκωνας, που έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα. Διακοπή τώρα στο πρωτάθλημα, λόγω εκλογών, και σε δεκαπέντε μέρες υποδεχόμαστε τον Μιθριδάτη στο ΣΕΦ.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ορφανός (Γκολές, Άννινος)
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Μέραπ, 72' Παναγιωτόπουλος - 45' Βοστάνης, 79' Ευγενείας (πεν.)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Σπαχίου, Σανδραβέλης (46' Καλλινικίδης, 88' λ.τ. Τσάκωνας Ν.), Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Βέργος, Βρουλιδάκης, Μαχαίρας, Βοστάνης, Μπουρδήμος (55' Γεωργακάκος), Ευγενείας, Σελίμης.