Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2

Ο Προφήτης Ηλίας ξεπέρασε και τον σκόπελο του Πορφύρα, και πλέον όλοι στο λόφο ζουν και αναπνέουν για το σούπερ ντέρμπι με την Νίκαια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Εκεί ο Προφήτης θα πάει με αέρα τριών βαθμών, καθώς οι Νικαιώτες νωρίς το πρωί "σκόνταψαν" στο ματς με τον Αστέρα.
Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Πορφύρα, που αν και εδώ και καιρό υποβιβασμένος ήταν πολύ αξιόμαχος και κυνήγησε την έκπληξη. Για να ξεκλειδωθεί η άμυνα των Φρεαττυδιωτών, χρειάστηκε ένα μάλλον τυχερό γκολ του Σπυρόπουλου, που στο 53' έκανε μια σέντρα-σουτ από τα δεξιά και η μπάλα παίρνοντας μεγάλο ύψος ξεγέλασε τον Ρίμπα, που είχε και τον ήλιο κόντρα. Τα καρδιοχτύπια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, και ο Μέμπελι έσωσε την εστία του στο 68' σε κοντινό σουτ του Πολίτη, για να ησυχάσουμε οριστικά στο 92', με τον Μαχαίρα να σκοράρει προ κενής εστίας, μετά το σουτ του Α. Τσάδαρη. Λίγο νωρίτερα η κεφαλιά του Γεωργακάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Προφήτης, που βασανίζεται και από τις πολλές απουσίες, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως στην παρούσα φάση μετράνε μόνο οι βαθμοί. Σωστή στις αποφάσεις της η ρέφερι Τζήκα, αν και προσπάθησε να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές με λάθος τρόπο, κάνοντας κατάχρηση των καρτών. Χωρίς λάθη και με σοβαρή παρουσία, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους οι δύο επόπτες.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζήκα (Πουλόπουλος, Παχωπός)
ΣΚΟΡΕΡ: 53' Σπυρόπουλος, 92' Μαχαίρας
ΑΠΟΒΟΛΗ: 93' Πολίτης
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Γ. Κυπραίος): Ρίμπας, Γόγολης, Αγιουτάντης, Κούτρης, Τσαγκάρης, Ροφήτης (75' Ρηγόπουλος), Μπαλιάς, Σαλίχος, Τσίτουρας, Πολίτης, Καμαριωτάκης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Τσάδαρης Α., Τσάδαρης Χ., Βέργος, Γεωργακάκος, Διαμαντόπουλος (68' Σανδραβέλης), Μαχαίρας, Αναστασόπουλος (73' Βισβίκης), Βοστάνης, Λάππας (91' Κουτράκης).