Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 66-54

Προσπάθησε σήμερα η ανδρική ομάδα στο Μεγάλο Πεύκο, υποτάχθηκε όμως φυσιολογικά στην ανωτερότητα της Νέας Περάμου, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέλθουν στην πρώτη κατηγορία.
Η Πέραμος προσπάθησε από την αρχή να πάρει διαφορά, όμως ο Προφήτης αντιστεκόταν και δεν άφηνε το σκορ να ξεφύγει πάνω από τους 5-7 πόντους. Αμυντικά πηγαίναμε καλά, όμως στην επίθεση υπήρχε πρόβλημα, καθώς η κλειστή άμυνα των γηπεδούχων μας εξανάγκαζε σε μακρινά σουτ, τα οποία στην πλειοψηφεία τους ήταν άστοχα. Ωστόσο, το 29-22 του ημιχρόνου άφηνε ελπίδες, παρότι σε ορισμένες περιπτώσεις προδοθήκαμε από τις κακές επιστροφές μας, που έφεραν εύκολα λέι-απ για την Πέραμο στο τρανζίσιον. Στην επανάληψη ο Καλεμτζάκης μπήκε ζεστός και η Πέραμος πήρε διαφορά δεκατριών πόντων (40-27), έχοντας μέχρι το 33' καθαρό προβάδισμα (52-40), με τον Φωστέρη να είναι η μόνη σταθερή πηγή κινδύνων για την άμυνα της ομάδας του Ζιάγκου. Όταν μπήκαν κάποια σουτ και από τους υπόλοιπους η διαφορά έπεσε στους έξι (52-46), όμως εκεί μίλησε ο έμπειρος Σπύρος Προσελέντης (κορυφαίος των "κιτρίνων") που με πέντε προσωπικούς πόντους επανέφερε τη διαφορά σε διψήφια μεγέθη, δίνοντας στην ομάδα του το ροζ φύλλο χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Για τον Προφήτη κορυφαίος ήταν ο Φωστέρης και πολύ θετικός ο Μαλλιάς, ενώ από την Πέραμο ξεχώρισαν οι Προσελέντης και Καλεμτζάκης, με τον Ανθρακόπουλο να μένει αυτή τη φορά σε ρηχά νερά. Με πολλά λάθη η διαιτησία του Στρέμπα, άριστος ο Καρακωνσταντόπουλος.
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 66-54 (9-11, 29-22, 47-36, 66-54)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στρέμπας, Καρακωνσταντόπολος
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ (Β. Ζιάγκος): Προσελέντης 18(1), Κάκαρης 2, Ρόκος 2, Καραΐσκος, Τουμπανιάρης 5, Καπέτσης 2, Καλεμτζάκης 19(2), Ανθρακόπουλος 4, Αντωνίου 7(1), Τσέλιος 2, Μουστόπουλος 5.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Κάτσικας 4, Φωστέρης 13(3), Ευσταθίου 7(1), Πιστιόλης 3(1), Κεραμειδάς 2, Καψοκόλης, Κουκουβάκης 9(1), Μιχαλακάκος 9(1), Κριτσιδήμας, Γεωργάκης 3(1), Ντάσκας 4, Μουστάκας.