Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2-1

Ακέραιες διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο η ποδοσφαιρική ομάδα, μετά τη νίκη 2-1 σε βάρος του Πυθαγόρα στο ΣΕΦ.
Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 16' ο Πυθαγόρας προηγήθηκε, όταν ο νεαρός Μπεμπέκας πήρε τη μπάλα σε θέση έξω αριστερά, και με ένα υπέροχο σουτ την έστειλε στο απέναντι παραθυράκι του Μέμπελι, ανοίγοντας το σκορ. Οι παίκτες του Προφήτη όμως δεν πανικοβλήθηκαν από το αναπάντεχο γκολ, και συνέχισαν να επιτίθενται σωστά, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο. Μετά την όμορφη ενέργεια του Σπυρόπουλου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Βοστάνη, στο ύψος του πέναλτι, και ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Λιοκουκουδάκη, πετυχαίνοντας το πρώτο -μετά την επιστροφή του- προσωπικό γκολ με τον Προφήτη. Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τον Προφήτη να ψάχνει το γκολ και τους Περαματιώτες να αμύνονται. Η λύση τελικά ήρθε από τον πάγκο, και ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο έμπειρος φορ, που στο ματς του πρώτου γύρου στο Πέραμα, όταν και πάλι είχε μπει σαν αλλαγή, είχε ισοφαρίσει, έκανε και σήμερα καλά τη δουλειά του. Στο 68' πήρε την κάθετη πάσα του Μπουρδήμου, και αφού προχώρησε λίγο, πλάσαρε υποδειγματικά τον (πολύ καλό) Λιοκουκουδάκη, δίνοντας έτσι τη νίκη στους Προφητηλιώτες. Μέχρι το φινάλε η ομάδα του λόφου έψαξε και το τρίτο γκολ, που όμως δεν ήρθε, αν και αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που πήραμε το τρίποντο, που μας διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Επιτυχής θεωρείται η διαιτησία του Κουρομιχελάκη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2-1
ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Κουρομιχελάκης (Τατσίνας, Γαλαριώτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 35' Βοστάνης, 68' Βασιλόπουλος - 16' Μπεμπέκας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Τσάδαρης Χ. (30' Ευγενείας), Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Σελίμης (62' Βασιλόπουλος), Βοστάνης, Μπουρδήμος, Μαχαίρας, Λάππας (74' Κουτράκης).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μανσαλής): Λιοκουκουδάκης, Αγαπιάδης (75' Μαντάς), Κυπριώτης (70' Αγκάλιο), Σπάχο, Σπυριδάκος, Ντέμας, Πανταζόπουλος, Μπαρέλης, Κυπράκης, Στρατίνας, Μπεμπέκας (85' Κυρίτσης).