Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 1-0

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάει από το σημερινό παιχνίδι η ποδοσφαιρική ομάδα, σε έναν αγώνα που παρουσιάστηκε υποτονική και λίγο έλειψε να το πληρώσει.
Το καλό ξεκίνημα, με την χαμένη ευκαιρία του Μπουρδήμου μόλις στο 1', και το γκολ του στο 16', με πανέμορφο πλασέ, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς ο Προφήτης στα υπόλοιπα... 74 λεπτά, "κάθισε" πάνω στο 1-0, περιμένοντας στωικά τη λήξη του αγώνα. Το δοκάρι του Μπουρδήμου στο 64', καθώς και η πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βασιλόπουλου στο 75', δεν διασκέδασαν τις εντυπώσεις για μια ομάδα που ήταν άνευρη, επηρεασμένη ίσως και από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Αστέρας, μην έχοντας να χάσει κάτι, σιγά-σιγά έβγαινε  από το καβούκι του, και παραλίγο να έχουμε ομαδικά εμφράγματα στο 88', όταν ο Δερβένης βγήκε μόνος του Μεμπέλι, που ευτυχώς αποσόβησε το γκολ. Αν ψάχναμε για διακριθέντες, θα ήταν ευκολότερο να τους βρούμε στην αμυντική μας γραμμή, που είχε αρκετά ικανοποιητική λειτουργία. Η διαιτησία του Ισάνογλου, όπως και των βοηθών του, κρίνεται άριστη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ισάνογλου (Αναστασίου, Γιαβάσης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Τσάδαρης Χ., Βοστάνης, Καλλινικίδης, Βέργος, Γεωργακάκος, Μαχαίρας (68' Βισβάρδης), Ευγενείας, Μπουρδήμο (79' Σελίμης), Αναστασόπουλος (51' Βασιλόπουλος).