Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ... ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Ο Γιάννης Καλαϊτζής είναι από χθες το απόγευμα ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά την αποχώρηση του Παύλου Δαούτη.
Ο 35χρονος κόουτς συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της διοίκησης και διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν μαζί στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Καλαϊτζής είναι πολύ γνωστός στο πειραϊκό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε φέτος τη χρονιά στον Πανιώνιο Κερατσινίου, με τον οποίο ανέβηκε πέρσι στην Α' Πειραιά, αλλά μετά την πρώτη αγωνιστική αποχώρησε, ενώ για ένα φεγγάρι πέρασε και από τον πάγκο του Παννεαπολικού. Έχει εργαστεί ακόμη στην Δόξα Πειραιά, με την οποία είχε επίσης κερδίσει άνοδο, αλλά και τη Σπίθα Νικαίας.
Ο νέος προπονητής πιάνει αμέσως δουλειά, καθώς ο χρόνος τρέχει και την Κυριακή έχουμε πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μιθριδάτη. Σήμερα το απόγευμα θα φορέσει την φόρμα του Προφήτη Ηλία και θα κάνει την παρθενική του προπόνηση στο ΣΕΦ, προσπαθώντας κατ' αρχήν να γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας, του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, πολλές επιτυχίες, και μακάρι να μακροημερεύσει στον πάγκο της ομάδας μας.