Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 4-0

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα για την ποδοσφαιρική ομάδα, που θα κάνει γιορτές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νίκη με 4-0 σε βάρος των Αστεριών στο ΣΕΦ. Στο τελευταίο τους ματς για το 2011, οι παίκτες μας συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Πήραν το τρίποντο, παίζοντας παράλληλα και ωραία μπάλα.
Τα Αστέρια μας αιφνιδίασαν στην αρχή της αναμέτρησης, όταν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε έναν Προφήτη Ηλία που μπήκε νωχελικά στο ματς. Έχασαν μάλιστα και μια-δυο ευκαιρίες, όμως από το ημίωρο και μετά η ομάδα του λόφου άρχισε να ανεβάζει στροφές και εντέλει προηγήθηκε λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Ο Μαχαίρας στο 36' δεν έπιασε "γεμάτα" το σουτ μέσα από την περιοχή, και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 41' δεν συγχώρεσε και άνοιξε το σκορ, αφού έγινε αποδέκτης της έξοχης συνεργασίας Διαμαντόπουλου-Γεωργακάκου. Στο δεύτερο μέρος, χωρίς πια να έχουν το άγχος του γκολ, οι "κυανέρυθροι" έπαιξαν εντελώς απελευθερωμένα, και έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο πανήψυλος Βρουλιδάκης σκόραρε δις με το κεφάλι: Στο 60', μετά από σέντρα-φάουλ του Σπυριδάκη, και στο 68', με υπέροχο "ψαράκι" μετά από ιδανική σέντρα του Βισβάρδη. Το σκορ έκλεισε ο φορμαρισμένος Ευγενείας στο 81', με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά, και δικαιολογημένα χαμόγελα από τον Παύλο Δαούτη. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσουμάκου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουμάκος (Σαχίνης, Φαγκρίδας)
ΣΚΟΡΕΡ: 41' Μαχαίρας, 60', 68' Βρουλιδάκης. 81' Ευγενείας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Γεωργακάκος (59' Ευγενείας), Σπυριδάκης, Βισβίκης, Βέργος, Βρουλιδάκης, Διαμαντόπουλος (55'  Βισβάρδης), Σπυρόπουλος, Βασιλόπουλος (15' λ.τ. Αναστασόπουλος), Μαχαίρας, Λάππας.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Τ. Σοφρωνάς): Θωμαΐδης, Δημόπουλος (76' Μελίσσης), Φέρκο, Διακάκης, Συρίγος, Μπούτας, Νικολάου, Σιμάκος, Μέραπ, Λαδικός, Παναγόπουλος.