Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2

Δεν άντεξε τελικά η ποδοσφαιρική ομάδα, που έχασε το αήττητο χθες το απόγευμα στο "Π.Νικολαΐδης". Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Νίκαια ήταν εμφανώς ανώτερη στην επανάληψη, και πήρε το πολύτιμο τρίποντο παίζοντας παράλληλα και ωραία μπάλα.
Το πρώτο μέρος ήταν υπόθεση των Λαζάκη-Μπουρδήμου. Η Νίκαια προηγήθηκε δύο φόρες, και ισάριθμες ο Προφήτης κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Σταύρος Λαζάκης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο λόφο, μας πλήγωσε πετυχαίνοντας δύο γκολ-καρμπόν, με καρφωτές κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κόρνερ. Φτηνά γκολ, που προήλθαν από αδράνεια της άμυνας μας. Και τις δύο φορές την απάντηση είχε ο Αλέξης Μπουρδήμος, που σκόραρε πρώτα με αριστοτεχνικό πλασέ, και μετά με εκτέλεση πέναλτι. Η νεανική ομάδα της Νίκαιας μπήκε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε έναν Προφήτη που φαινόταν κουρασμένος και χωρίς ηθικό. Οι γηπεδούχοι ανέπτυσσαν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη επιθετικότητα, είχαν δύο δοκάρια (Γερόλυμος 60', Χρίστο 68') και είχαν κλείσει το Προφήτη στα καρέ του, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις. Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν το γκολ του πολύ δραστήριου Γαλακτερού στο 75', που έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Νίκαια, η οποία μπαίνει γερά στο κόλπο της ανόδου. Ο Προφήτης δεν κατάφερε να περάσει το πρώτο πολύ γερό κρας-τεστ της φετινής χρονιάς, όμως το μυαλό όλων ήδη βρίσκεται στο επερχόμενο ματς με την πρωτοπόρο Θύελλα Κορυδαλλού στο ΣΕΦ, το ερχόμενο Σάββατο. Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, που θα φανερώσει τις αντοχές της ομάδας μας, και θα δείεξει σε τι μπορούμε να στοχεύουμε για φέτος. Άριστη η διαιτησία του Γιαννακόπουλου.
ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννακόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 9', 22' Λαζάκης, 75' Γαλακτερός - 17', 31 (πεν.) Μπουρδήμος
ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ (Γ. Μωυσιάδης): Πανταζόπουλος, Μουζακίτης, Γερόλυμος, Κοντογιώργης, Γεώργιζας, Τζήκος (46΄ Γαρυφαλλίδης), Παγιαζίτης (68' Μουρτζής), Λαζάκης, Πόγκας, Γαλακτερός, Χρίστο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Σπυριδάκης (79' Τσάδαρης Α.), Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Βέργος, Μαχαίρας, Ευγενείας (88' Σελίμης), Μπουρδήμος, Αναστασόπουλος (46' Λάππας).