Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 1-0

Έστω κι αν μας έβγαλε την ψυχή, η ποδοσφαιρική ομάδα πήρε το τρίποντο κόντρα στην Άνω Νεάπολη, χάρη σε ένα γκολ του Χρήστου Λάππα είκοσι λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα η μπάλα παιζόταν στο μισό γήπεδο, αλλά ο Προφήτης είχε μόνο την φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενουμένων, που παρατάχθηκαν στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Τελικά την πολιορκία έλυσε στο 70' ο Λάππας, που πήρε την κεφαλιά-πάσα του Αναστασόπουλου μέσα στην μικρή περιοχή, και από κοντά, επίσης με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ. Οι Νεαπολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ-σάιντ στον επόπτη Τσουμάκο, σε μια φάση που κρίνεται οριακή. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Προφήτης δεν απειλήθηκε καθόλου, ο Μέμπελι συνέχισε να έχει το ρόλο θεατή και αρκεστήκαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας 1-0, που μας έφερε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας. Σωστός στις αποφάσεις του ο Σαββατιανός, το ίδιο και η α' βοηθός Τζήκα, ενώ ο Τσουμάκος στη φάση του γκολ φάνηκε σίγουρος, παρά τις θυελλώδεις διαμαρτυρίες των Νεαπολιτών.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαββατιανός (Τζήκα, Τσουμάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 70' Λάππας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Βισβάρδης, Σπυριδάκης, Καλλινικίδης, Τσάδαρης Α. (57' Μπουρδήμος), Βρουλιδάκης, Λάππας, Βέργος, Ευγενείας (68' Αναστασόπουλος), Μαχαίρας, Σπυρόπουλος (52' Γεωργακάκος).
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Τσιριωτάκης, Σαραφόπουλος, Μαραγκός (46' Κόστα), Παπαγγελής, Αβραμίδης, Καλογηράτος, Κούτρας (74' Μάμαης), Σαραντίδης (35' Γιωργαλής), Μηναγιάς, Σπανάκος, Μηνόγιαννης.