Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα η ομάδα του συλλόγου. Έστω και με... καρδιοχτύπι κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον ΑΟ Πειραιά, χάρη σε ένα γκολ του Χρήστου Βασιλόπουλου τρία λεπτά πριν το φινάλε.
Η νίκη της "Μπάρτσα" θεωρείται δίκαιη, καθώς ο Προφήτης παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο από τους Καμινιώτες, που προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. "Κλειδί" για τη νίκη ήταν η είσοδος του Αλέκου Μπουρδήμου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Προφήτης είχε την υπεροχή, που όμως μεταφραζόταν μόνο σε κατοχή της μπάλας και όχι σε ευκαιρίες. Η καλή κυκλοφορία σταματούσε στα όρια της περιοχής του ΑΟ Πειραιά, που αμυνόταν σωστά, και ειδικά μετά το τέρμα του Μόσχου στο 14' κλείστηκε για τα καλά προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν. Ο ομογενής φορ μπήκε στο 46', και αμέσως "γλύκανε" το παιχνίδι της ομάδας μας. Προειδοποίησε με φάουλ-δοκάρι στο 63', για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα με υπέροχο αριστερό σουτ. Η ομάδα του λόφου προσπάθησε για τη νίκη, που τελικά ήρθε με το γκολ του Βασιλόπουλου, που πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό, μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Βισβάρδη.
Τέτοιες νίκες μας έλειψαν πέρσι, και σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό πως οι παίκτες μας δεν πτοήθηκαν από το 0-1 του ημιχρόνου, πίστεψαν στην επιτυχία, και εντέλει δικαιώθηκαν. Όσο για τους στόχους; Θα φανούν στην πορεία. Μέχρι τότε θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, σε μια χρονιά που η ομάδα φαίνεται πως έχει δυνατότητες για μια καλή θέση στην κατάταξη. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σαχίνη και τον βοηθών του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σαχίνης
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Μπουρδήμος, 87' Βασιλόπουλος - 14' Μόσχου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μεμπέλι, Κουτράκης (83' Τσάδαρης Α.), Βισβάρδης, Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Βέργος, Λάππας, Βασιλόπουλος, Ευγενείας (73' Μαχαίρας), Αναστασόπουλος (46' Μπουρδήμος).
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Ξ. Τσέρος): Πατσιάς, Αθανασιάδης, Γιορδαμάκης, Μανιάτης, Τιάγκας, Παύλος, Μπαχατούρης, Καλαγιάς, Ουσταμπασίδης, Μόσχου, Κοντόγιωργας (64' Μπάκας).