Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΖΕΑΣ 1-1

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ποδοσφαιρική ομάδα, που έφερε 1-1 με η Ζέα στο ΣΕΦ, μετά από ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Στην αρχή οι δύο μονομάχοι είχαν από μία ευκαιρία, ο Προφήτης με τον Λάππα σε τετ-α-τετ, και η Ζέα με το δοκάρι του Μαστοράκη σε μακρινό σουτ. Οι δύο αυτές καλές φάσεις όμως δεν είχαν συνέχεια, καθώς οι δύο ομάδες επιδόθηκαν κυρίως σε δυνατές, ενίοτε και σκληρές, μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν σε γενικές γραμμές την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησαν προβλήματα στον Μέμπελι. Ο Προφήτης ευτύχησε να προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Μπουρδήμο, ύστερα από την πάσα του Βασιλόπουλου, αλλά η Ζέα απάντησε άμεσα με τον Μεταξά. Λίγο μετά, ο Βασιλόπουλος είχε τεράστια ευκαιρία αλλά την σπατάλησε, και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι εικοσιδύο ποδοσφαιριστές περισσότερο διαμαρτύρονταν στο διαιτητή, παρά έπαιζαν μπάλα. Ο Προφήτης προσπάθησε να απειλήσει (κυρίως με στημένα), οι αλλαγές πήγαν να αλλάξουν τη ροή του ματς, αλλά χάθηκαν κι αυτές μέσα στη γενική μετριότητα. Ο διαιτητής Μαστρογιαννόπουλος αποδείχθηκε "λίγος" για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν απέφυγε τα λάθη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΖΕΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαστρογιαννόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 49' Μπουδήμος - 55' Μεταξάς
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Βισβαρδης, Τσάδαρης Χ. (30' Κουτράκης), Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Λάππας, Βέργος, Μπουρδήμος, Βασιλόπουλος (79' Διαμαντόπουλος), Σπυρόπουλος (61' Μαχαίρας).
ΑΟ ΖΕΑΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Μανωλάκος, Παραγυιός, Κουμανάκος, Κούβαργς, Κηπουρός (24' λ.τ. Στεφανίδης, 46' λ.τ. Μεταξάς), Λύκος, Μιντσινίγος, Τσαλατσάνης, ΑΛιάγας, Μαστοράκης, Εστυλιανίδης (73' Γίγκλας).