Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ

Άλλαξαν κάποια πράγματα στο site μας, με σκοπό να το κάνουμε πιο όμορφο, αλλά και πιο λειτουργικό.
Κατ' αρχήν, όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, δεν υπάρχει πια η επιλογή "επόμενοι αγώνες", αλλά μονιμοποιήθηκε η εμφάνισή τους στην αριστερή πλευρά της οθόνης, όχι μόνο για τις πρώτες ομάδες, αλλά για όλα τα τμήματα, ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να πληροφορείστε τα επερχόμενα ματς.
Επίσης, το βασικό μενού πήγε στο πάνω μέρος της σελίδας, και όχι στο πλάι, όπως ήταν, προκειμένου να γίνει πιο ευδιάκριτο.
Στο μενού αυτό υπάρχει και η πιο σημαντική αλλαγή, που αφορά τον σύνδεσμο "Τμήματα". Αν πατήσετε εκεί θα μπορείτε να βλέπετε πληροφορίες για τα τμήματα μας, όπως βαθμολογίες, προγράμματα, ρόστερ, αλλά και ένα μικρό αρχείο από προηγούμενες χρονιές, με όσα στοιχεία μπορέσαμε να συλλέξουμε. Τα "τμήματα" ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού η αλήθεια είναι πως πρόκειται για διαδικασία αρκετά χρονοβόρα και επίπονη, ειδικά από τη στιγμή που διαχειριζόμαστε ενα απλό blog, αλλά και μηδαμινές γνώσεις πάνω στον προγραμματισμό.
Ελπίζουμε οι αλλαγές αυτές να σας αρέσουν, και θα χαρούμε να λάβουμε σχόλια, αλλά και προτάσεις σας για περαιτέρω βελτίωση του site, στο alexis_aopi@yahoo.gr