Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"ΠΑΚΕΤΟ" ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία μέρα των μεταγραφών χθες, και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε έξι προσθήκες στο ρόστερ, που αναμένεται να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια.
Βενιός
Ξεκινάμε με δύο επιστροφές: Ξανά τη φανέλα του Προφήτη θα φορέσει ο Ματθαίος Βενιός. Ο 32χρονος επιθετικός γέννημα-θρέμμα του λόφου, επέστρεψε στην ομάδα που έχει συμπαρασταθεί από πολλές πλευρές. Πέρσι αγωνίστηκε στο Νέο Φάληρο, και αν καταφέρει να τιθασεύσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, είναι σίγουρο πως θα προσφέρει πολλά, καθώς ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του λείπει από την ομάδα.
Επιστροφή στο λόφο και για τον Γιάννη Σελίμη, που έκανε ξανά τη διαδρομή Γούβες-Πειραιάς. Ο 23χρονος Ευβοιώτης είχε ξαναπαίξει στον Προφήτη την περίοδο 2009-10, και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, τόσο σαν χαφ, όσο και σαν μπακ.
Σελίμης
Μαζί με τον Σελίμη, ήρθε από τις Γούβες και ο Αντώνης Γιάγκος, που είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ-φορ. Τον καλοδεχόμαστε και αυτόν στην ομάδα μας.
Μεταγραφική επιτυχία θεωρείται η απόκτηση του Αλέξη Μπουρδήμου. Είναι 35 ετών και αγωνιζόταν στην Ένωση Ρέντη. Έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, και αναμένεται να συνεισφέρει σε έναν τομέα που "πονούσαμε" πέρσι.
Από την Κρήτη μας έρχεται ο Γιώργος Βρουλιδάκης, που είναι δεξιός μπακ και έπαιζε στον Αστέρα Περάματος, ομάδα του Ρεθύμνου. Το σημαντικό είναι πως είναι 20 ετών, οπότε καλύπτει θέση "μικρού".
Άλλη μια καλή προσθήκη είναι ο Νίκος Κασφίκης. Έμπειρος ποδοσφαιριστής (32 ετών), θα δώσει σίγουρα λύσεις στον χώρο της άμυνας, αλλά και της μεσαίας γραμμής. Πέρσι φορούσε τη φανέλα του ΑΣ Ποντίων.
Στον αντίποδα, παραχωρήθηκαν στον Πειραϊκό, που επαναδραστηριποιείται φέτος, πέντε ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους απείχαν από τις εκδηλώσεις της ομάδας εδώ και αρκετό διάστημα. Πρόκειται για τους Βασίλη Τσάτση, Θωμά Μάκο, Βασίλη Μηλόπουλο, Ηλία Πολυζωγόπουλο και Χάρη Βιντζιλέο. Μακάρι να βοηθήσουν το φίλο σωματείο του Πειραϊκού, τη νέα προσπάθεια του οποίου χαιρετίζουμε. Επίσης, ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Μπουρδήμου, παραχωρήθηκε στην Ένωση Ρέντη ο επιθετικός Πέτρος Ναυπλιώτης.
Κατά τα λοιπά, στις 5 Σεπτέμβριου θα γίνει η κλήρωση της πρώτης φάσης του κυπέλλου, που διεξάγεται το Σ/Κ 11-12 του ίδιου μήνα. Σύντομα θα έχουμε και ρεπορτάζ από την πορεία της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.