Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ. 1-2

 Αποκλεισμός από το κύπελλο για την ποδοσφαιρική ομάδα, που έχασε χθες στο γήπεδο του Ρέντη από την Αναγέννηση Μοσχάτου με 1-2. 
Ο Βισβάρδης διώχνει την μπάλα
προ του Γεωργίου

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τους δύο ακραίους χαφ τους, Γεωργίου και Ταχίρι. Ειδικά ο πρώτος έκανε μεγάλο ματς, και με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε από νωρίς καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να δείχνουν φανερά επιθετικές διαθέσεις, και να μετρούν κάποιες ευκαιρίες, με τον Λάππα και τον Βασιλόπουλο οι μεν, με τον Γεωργίου οι δε. Στο 11', ο Γεωργίου ξεκίνησε μια κούρσα από δεξιά και έβγαλε μια παράλληλη σέντρα που χτύπησε πάνω στον Καλλινικίδη και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 23', εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη πάσα του Ορφανού, προλαβαίνοντας τον Μεμπέλι στην έξοδο. Ο Προφήτης προσπάθησε να συνέλθει, και στο 32' κέρδισε πέναλτι, μετά από ανατροπή του Βασιλόπουλου μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο έμπειρος φορ, όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, συνεχίσαμε να πιέζουμε, και χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, σε διπλή προσπάθεια του Λάππα και σε κεφαλιά του Βισβίκη. Η μπάλα δεν έμπαινε γκολ με τίποτα και στο 62', το "τούβλο" του Βασιλόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρεντζέπη. Τελικά στο 68' κερδίσαμε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Σπυριδάκη, με τον Ευγενεία να είναι πιο ψύχραιμος και να μειώνει. Στον εναπομείναντα χρόνο πιέσαμε, χωρίς ωστόσο να φτάσουμε στην ισοφάριση, με την καλύτερη ευκαιρία να καταγράφεται στο 81' σε σουτ του Λάππα από κοντά, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ρεντζέπης. Άριστο το διαιτητικό τρίο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον γνωστό γραφικό των πειραϊκών γηπέδων, να δώσει τη συνηθισμένη του παράσταση, βάλλοντας κατά πάντων. Πολύ κρίμα...
Τώρα ο Πρόφητης στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Την Δευτέρα στις 19.00 γίνεται η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομίλων.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ. 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης (Άννινος, Τσουμάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Ευγενείας (πεν.) - 11' Καλλινικίδης (αυτ.), 23' Γεωργίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μεμπέλι, Σπυρόπουλος (78' Κουτράκης), Βισβάρδης, Καλλινικίδης, Βισβίκης, Βρουλιδάκης, Διαμαντόπουλος (46' Βέργος), Ευγενείας, Λάππας, Βασιλόπουλος, Μπουρδήμος (55' Σπυριδάκης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ. (Π. Ορφανός): Ρεντζέπης, Λάμπρου, Τόττης, Ελευθεριάδης (78' Δεβλέτογλου), Φασουλάκος, Ορφανός, Κάπουλας, Πετρόμυλος (70' Σπυρόπουλος), Ταχίρι, Βασίλι, Γεωργίου.