Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική χρονιά, και για διάφορους λόγους, αναμένεται να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη.
Μετά από δικό του αίτημα, ο Γιάννης Μητσάκος παραχωρήθηκε στην Πειραϊκή, προκειμένου, όπως ο ίδιος είπε, να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Το Δ.Σ. σεβάστηκε την επιθυμία του 23χρονου χαφ, και παρότι είναι γηγενής, δεν ήγειρε καμία απαίτηση για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Μεγάλο αγωνιστικό κενό αφήνει η αποχώρηση του Μαρίνου Αλειφέρη. Ο 21χρονος αμυντικός, που
Πλήγμα η αποχώρηση του Αλειφέρη
είχε μια πολύ σταθερή παρουσία, τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως αμυντικό χαφ, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύα Μεσσηνίας, και θα αγωνιστεί ξανά στην τοπική ομάδα.
Μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσφοράς στην ομάδα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει ο Γιώργος Σιλιβίστρας. Ο Γιώργος, που στήριξε το σωματείο στα πολύ δύκολα, πήρε την ελευθέρας του, αλλά ενδέχεται να μην κάνει χρήση της, αφού βαδίζει πλέον στα 37, και είναι πολύ πιθανό να "κρεμάσει" τα παπούτσια του.
Μεγάλη η προσφορά των
"Γιόβα" και "Σίλι"
Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα, ο Μίμης Γιοβανάκης, έφυγε επίσης, αφού η συμφωνία του με τον σύλλογο ήταν μονοετής. Πλέον ψάχνεται σε επαγγελματικό επίπεδο, και σίγουρα θα βρει κάτι να τον καλύπτει, μιας και το ταλέντο του είναι αδιαπραγμάτευτο.
Στην περσινή πολύ καλή σεζόν, τεράστια ήταν η συνεισφορά του Χάρη Γασπαρινάτου. Ο νεαρός πορτιέρο ήρθε δανεικός από τον Ερμή Κορυδαλλού, έκανε πολυ καλή χρονιά (ειδικά στον β' γύρο ήταν εξαιρετικός), και πλέον θα αγωνιστεί στην Α' Πειραιά, είτε στον Ερμή, είτε σε κάποια άλλη ομάδα.
Όλα τα παραπάνω παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και ασφαλώς προσέφεραν πάρα πολλά στον σύλλογο. Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.