Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με δύο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το παζλ της γυναικείας ομάδας του Προφήτη Ηλία. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, ήρθαν στην ομάδα μας δύο κοπέλες που με την εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στη νέα προσπάθεια. 
Πέτρου
Πρόκειται για την Χριστίνα Πέτρου (33 ετών, σμολ-φόργουορντ) και την Αγγελική Αγναντίτη (31 ετών, πόιντ-γκαρντ). Και οι δύο αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Αίολου-Ταύρου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ. Μάλιστα σήμερα Τρίτη, έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.
Επίσης τις προηγούμενες μέρες είχαν αποκτηθεί δύο κορίτσια από τον Πορφύρα, η Γιάννα Αργέντου (33 ετών, γκαρντ) και η Δέσποινα Αλεξάνδρου (29 ετών, φόργουορντ).
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, παρότι το κλειστό των Καμινίων είναι πια... θερμοκήπιο, και στα πολύ θετικά συγκατελέγεται η διάθεση που δείχνουν όλα τα κορίτσια. Την Πέμπτη στις 20.30 θα γίνει ένα ακόμη φιλικό τεστ, και πάλι με το αδελφό σωματείο των Κυριάρχων, και η κόουτς Γανωτή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στα πρώτα συστήματα που έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις.