Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ "ΑΣΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο νέος φύλακας-άγγελος της εστίας
του Προφήτη
Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών και για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, με μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή, αυτή του Λορέντσο Μεμπέλι, που αγωνίζεται στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.
Η αποχώρηση του Χάρη Γασπαρινάτου (έληξε η υποσχετική του από τον Ερμή), μας άφησε μόνο για λίγες μέρες χωρίς λύση στον "άσο", αφού οι υπεύθυνοι του τμήματος έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Μεμπέλι. Ο νέος μας γκολκίπερ είναι 32 ετών και πέρσι υπερασπιζόταν την εστία του Αστέρα Ζωγράφου. Συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις, ενώ είναι γνωστός στα πειραϊκά γήπεδα, από την θητεία του στον Παντζιτζιφιακό. Θεωρείται πολύ αξιόπιστη λύση, και σίγουρα είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Γασπαρινάτου, που μάλλον θα εξαργυρώσει την πολύ καλή περσινή του χρονιά, με μια μεταγραφή στην Α.Ε. Περάματος. Ευχόμαστε στον Λορέντσο να είναι σιδερένιος και να κάνει πολλές αποκρούσεις!
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο "Προφήτης" αναμένεται να μην κάνει πολλές μεταγραφές φέτος, μιας και ο περσινός κορμός θα παραμείνει σχεδόν εξ' ολοκλήρου. Επιτακτική όμως θεωρείται η ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ-φορ, κατεύθυνση προς την οποία κινούνται οι διοικούντες και ο κόουτς Δαούτης, οπότε σύντομα αναμένονται εξελίξεις.