Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ!

Επιστροφή στο πρωτάθλημα γυναικών για την ομάδα του Προφήτη Ηλία, που έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση ομάδας που θα συμμετέχει στο επικείμενο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Η επιθυμία πολλών αθλητριών να ενταχθούν στην ομάδα μας, αλλά και άλλοι λόγοι που έχουν να κάνουν με το πρεστίζ του συλλόγου, οδήγησαν τους διοικούντες στην απόφαση να ξαναδημιουργήσουν το τμήμα, που στο παρελθόν έχει προσφέρει πολλές διακρίσεις στον Όμιλο.
Γανωτή
Προπονήτρια θα είναι η Μαρία Γανωτή, με πολλές παραστάσεις ως παίκτρια, και έχοντας ήδη κάνει τα πρώτα της προπονητικά βήματα πέρσι με τον Πορφύρα. Στο ρόστερ, εμβληματική είναι η φυσιογνωμία της Ειρήνης Βλάμη. Η 33χρονη σέντερ, γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, επιστρέφει για να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς της. Την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ, εξ' αιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ξεχωρίζει επίσης η παρουσία της πανέμπειρης φόργουορντ Λίτσας Τηλεμάχου, που πέρσι είχε μια εξαιρετική σεζόν με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας.
Βλάμη
Στο ρόστερ ως τώρα υπάρχουν επίσης η σούτερ Λίνα Ιωάννου (γκαρντ, 28 χρ., από Αστέρα Αγ. Δημ., πέρσι στους Κυριαρχους), η Μαρία Ζαχαρία (γκαρντ, 35χρ., από Φοίνικα Αγ. Σοφ.) η Ελένη Μιχαήλου (σέντερ, 25χρ. από Κυριάρχους), η Μαρία Μουσούλη(γκαρντ, 20 χρ., από Δραπετσώνα, πέρσι στη Νίκαια), η Μαριαλένα Μαυρίδου (φόργουορντ, 19 χρ., από Δραπετσώνα, πέρσι στη Νίκαια), η Ιωάννα Μεταλλίδου (γκαρντ, 19 χρ., από Π.Φάληρο, πέρσι στη Νίκαια), η Μένια Σπύρη (γκαρντ, 25 χρ., από Πορφύρα), ενώ αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη τέσσερις-πέντε παίκτριες, ώστε να κλείσει το ρόστερ.
Ιωάννου
Ήδη έχουν γίνει αρκετές προπονήσεις, αλλά και ένα φιλικό παιχνίδι, εναντίον των Κυριάρχων, με το πρώτο δείγμα να είναι θετικό, αν και ασφαλώς χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Μόνο ερωτηματικό είναι η κατηγορία στην οποία θα αγωνιζόμαστε, αφού η (πάντα ανοργάνωτη) Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει στη δημιουργία Β' Κατηγορίας, ή θα έχει και πάλι μόνο Α'. Το βέβαιο είναι πως ο σύλλογος θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Να ευχηθούμε καλή δύναμη σε αυτήν τη νέα προσπάθεια, υγεία στα κορίτσια, αλλά και πολλές επιτυχίες.