Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 0-0

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, έτσι και σήμερα Προφήτης Ηλίας και Πορφύρας έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία. Η αναμέτρηση, πριν την έναρξή της είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως ο Πορφύρας δεν χρειαζόταν τους βαθμούς, μετά την ήττα της Δραπετσώνας, που ήταν καταδικαστική και την έστειλε στη Γ' Κατηγορία. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, και οι Φρεαττυδιώτες ήταν κάπως καλύτεροι. Απείλησαν αρχικά με σουτ βολέ του Δρακόπουλου στο 7' που πέρασε άουτ, και με δύο μακρινά σουτ του Τάπου (36' και 41') που εξουδετέρωσε ο Γασπαρινάτος. Η δική μας καλή στιγμή ήταν μια προ-
σπάθεια του Λάππα στο 22', που όμως έμεινε ημιτελής. Ο Λάππας είχε και ένα καλό σουτ στο 54', από πάσα του Βισβίκη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα άρχισε σταδιακά να πέφτει, και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Στο τελευταίο τέταρτο σημειώθηκαν δύο καλές φάσεις, από μια εκατέρωθεν: Το μακρινό σουτ του Ε. Φραντζεσκάκη στο 79', που έβγαλε με δυσκολία ο Γασπαρινάτος, και το αδύναμο πλάσε του Μπόσμου στο 90', που μπλόκαρε ο Κούβαρης. Καλή η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου, δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα. Την άλλη βδομάδα το πρωτάθλημα τελειώνει, και εμείς παίζουμε με τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο της Παραλίας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιωτόπουλος (Βεκρής, Θεολογίτης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Μητσάκος. Τσάδαρης Χ., Καλλινικίδης, Τσάδαρης Α. (71' Βέργος), Διαμαντόπουλος, Γεωργακάκος (60' Μαχαίρας), Βισβίκης, Λάππας, Μπόσμος, Μανώλης (64' Ευγενείας).
ΠΡΟΦΥΡΑΣ (Π. Δαούτης): Κούβαρης, Διαμάντης (46' Τσίτουρας), Φραντζεσκάκης Ε., Κούκος, Μαυρέλης Ν., Τάπου, Μωραΐτης (75' Αλεξιάδης), Μαυρέλης Α., Βαμβακάς (46' Φραντζεσκάκης Μ.), Νιάρχος, Δρακόπουλος.