Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ 65-39

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπάσκετ, που νίκησε στα Καμίνια την Γλυφάδα με 65-39. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα, όμως, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Οι Γλυφαδιώτες, εκμεταλλευόμενοι και την αρχική χαλαρότητα του Προφήτη, πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπορούσαν, και μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης, με την διαφορά να ανοίγει στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τοπ σκόρερ του Προφήτη ήταν ο Παντελής Νικόλτσος, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κριτσιδήμας. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του λόφου εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, η οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λέοντα. Παράλληλα υπάρχουν ακόμα κάποιες -μαθηματικές- ελπίδες για την κατάληψη μιας θέσης στην τριάδα, αν και η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στην βαθμολογία είναι από μόνη της ένα ζητούμενο, καθώς τα σενάρια περί συγχωνεύσεων δίνουν και παίρνουν. Πάντως, ο βασικός στόχος που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς, έχει ήδη επιτευχθεί. Η ομάδα έσωσε την κατηγορία, και δημιούργησε έναν κορμό από παίκτες στον οποίο θα στηριχθεί και του χρόνου. Σε ότι αφορά τους χθεσινούς μας αντιπάλους, το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να ανακάμψουν γρήγορα. Η Γλυφάδα ΕΣ, αποτελεί την φυσική συνέχεια του ιστορικού ΑΝΟΓ. Πέρσι πέσαμε μαζί, και οι "μπλε" φέτος γνωρίζουν δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό. 'Αλλη μια δύσκολη χρονιά για την Γλυφάδα, που έχει όμως ανθρώπους με διάθεση και όρεξη, όπως ο πολύ καλός κόουτς Στράτος Καψιμάλης, και μακάρι η επερχόμενη παρουσία τους στη Δ' ΕΣΚΑΝΑ να είναι παροδική...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ 65-39 (8-8, 22-18, 42-32, 65-39)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελαγραμμάτικας, Κλαδιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός 5(1), Νικόλτσος 12(1), Ευσταθίου, Πιστιόλης 2, Κεραμειδάς 9(1), Βουρνάς 3, Κουκουβάκης 6, Μιχαλακάκος 9(1), Κριτσιδήμας 11, Κάτσικας 2, Γεωργάκης 4, Ντάσκας 2.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Σ. Καψιμάλης): Μαθιουδάκης 6, Μαυροειδάκος, Καλαβρίας 8(2), Διακουμάκος 8, Παλτζόγλου 1, Ψημάδης 4, Γουλανδρής Θ. 8, Παριανός 2, Ψαλλής 2, Νικητόπουλος.