Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2

Στο 2-2 έμεινε η ομάδα απέναντι στον Ηρακλή Πειραιά. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αλλά και να το είχαμε χάσει. Μορφή της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Καλλινικίδης. Η "ψυχάρα", καίτοι αμυντικός, αγωνίστηκε, κατ' ανάγκη, στην κορυφή της επίθεσης, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματά μας. Στο 19ο λεπτό, ο Λάππας δέχτηκε την μακρινή πάσα του Ηλιάδη, βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Παλαμουτάκης, και ο Καλλινικίδης, που ακολουθούσε τη φάση, σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Λάππας βγήκε και πάλι στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, αλλά νικήθηκε εκ νέου από τον γκολκίπερ των τυπικά γηπεδούχων. Στο 31', ο Ηρακλης ισοφάρισε, με τον Τσαλατσάνη να κερδίζει αλεπάλληλες κόντρες και να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Ο αγώνας ήταν εξ΄αρχής δυνατός, και στο 36' ο Σπυρόπουλος έκανε σκληρό τάκλιν από πίσω στον Αλιάγα και (σωστά) αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη. Όμως οι αμυντικές ισορροπίες δεν διαταράχθηκαν, αφού ο χαφ του Ηρακλή εξύβρισε τον Σπυρόπουλο, και πήρε κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, οι αντίπαλοι μας μπήκαν καλύτερα, και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 61' με τον Ν. Λύκο, σε μια φάση διαρκείας, που η άμυνά μας "κόλλησε". Τελικά, εκεί που το παιχνίδι φαινόταν χαμένο, στο 76' ο Καλλινικίδης με μια παλικαρίσια (αλλά και τυχερή) κεφαλιά, έκανε το 2-2, που έμεινε ως το τέλος, μιας και στον χρόνο που απέμενε, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να ανοιχτούν και να ρισκάρουν. Άριστο το διαιτητικό τρίο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύρρος (Ιωαννίδης, Φυλακούρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 19', 76' Καλλινικίδης - 31' Τσαλατσάνης, 61' Ν. Λύκος
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 36' Σπυρόπουλος - 36' Αλιάγας
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ. (Γ. Παπαϊωάννου): Παλαμουτάκης, Λευτάκης (67' Λουδάρος), Λύκος Β., Γκερέκος, Κηπουρός, Ν. Λύκος, Στεφανίδης (76' Μεταξάς), Τσαλατσάνης, Μαργαρίτης, Αλιάγας, Μιντσινίγος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης, Μανώλης, Βισβίκης, Βισβάρδης (67' Ευγενείας), Αλειφέρης, Μητσάκος (46' Γεργακάκος), Σπυρόπουλος, Καλλινικίδης, Ζαχαριουδάκης (59' Αναστασόπουλος). Λάππας.