Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα για τον Προφήτη Ηλία, που σήμερα το πρωί υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά από τον ΑΟ Πειραιά, εκτός έδρας. Η ομάδα μας δεν παρουσίασε κάτι το αξιόλογο στο γήπεδο του Ρέντη, και μοιραία έχασε από μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πιο δυνατά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 6', όταν το φαλτσαριστό σουτ του Καραμανώλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γασπαρινάτου. Σταδιακά ισορροπήσαμε, και μάλιστα χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, μία με κοντινό πλασέ του Σπυρόπουλου, που πέρασε ψηλά άουτ, και μία με το απευθείας κόρνερ του Μαχαίρα που χτύπησε στο δοκάρι. Αυτά μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι Καμινιώτες ήταν εμφανώς ανώτεροι και σκόραραν στο 73', με υπέροχο σουτ του κορυφαίου του γηπέδου, Ρούμι. Στο διάστημα αυτό δεν καταφέραμε να φτάσουμε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, και τη νίκη των γηπεδούχων σφράγισε στις καθυστερήσεις ο Μόσχου. Άριστο το διαιτητικό τρίο. Η ήττα αυτή φέρνει προβληματισμό στο τμήμα, και γεννά εκ νέου ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία. Παρ' ότι υπάρχει μια σχετική απόσταση ασφαλείας, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και απαγορεύεται ο εφησυχασμός...
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύρρος (Βλαντής Χ., Μαραβέλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 73' Ρούμι, 92' Μόσχου
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Ξ. Τσέρος): Πατσιάς, Λουλουδάκης (63' Στέφα Κ.), Μανιάτης, Γιορδαμάκης, Μπακαούκας, Κούβελος (46' Μόσχου), Μπάκας, Καραμανώλης, Σαραντίτης (84΄Λοΐσιος), Ρούμι, Στέφα Κλ..
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μανώλης, Βισβίκης, Καλλινικίδης, Διαμαντόπουλος (64' Ηλιάδης), Ναυπλιώτης (68' Γεωργακάκος), Βισβάρδης (80' Αναστασόπουλος), Σπυρόπουλος, Μαχαίρας, Λάππας.