Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ. 0-3

Δεχόμενη τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, η ποδοσφαιρική μας ομάδα γνώρισε βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Κορυδαλλού, με 0-3 μέσα στο ΣΕΦ. Όλα κρίθηκαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μέχρι τότε, ο Προφήτης Ηλίας, που παρατάχθηκε με αμυντική τακτική και έχοντας πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα του, δεν αντιμετώπισε προβλήματα, και μάλιστα έχασε δύο πολύ μεγάλες μεγάλες ευκαιρίες με Σπυρόπουλο και Βισβίκη. Δυστυχώς όμως η καλή εικόνα δεν είχε συνέχεια και με την έναρξη της επανάληψης, ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι, σε μια φάση που ανατροπή φάνηκε πάντως να γίνεται εκτός περιοχής. Ο Σεβαστόπουλος ήταν εύστοχος, και πριν καλά-καλά συνέλθουμε, ήρθαν άλλα δύο γκολ, σε δύο πανομοιότυπες φάσεις, με τον Ντόνε να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μας και να πλασάρει. Ενδιάμεσα (στο 0-2), χάθηκε μοναδική ευκαιρία από τον Γεωργακάκο, που πιθανόν να μας έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Έτσι τα υπόλοιπα 37 λεπτά ήταν διαδικαστικής σημασίας, χωρίς να συμβεί κάτι το αξιόλογο, πέραν της αποβολής του Χατζηγιάννη. Η ήττα αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, και η γραμμή του υποβιβασμού έρχεται όλο και πιο κοντά. Όποτε το θετικό αποτέλεσμα με τον Ηρακλή την άλλη Κυριακή, μοιάζει με επιτακτική ανάγκη...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ. 0-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαχίνης (Γιαννέλος, Παντέλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 48' Σεβαστόπουλος (πεν.), 49', 53' Ντόνε
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 71' Χατζηγιάννης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης, Μητσάκος, Βισβίκης, Βισβάρδης, Διαμαντόπουλος (56' Αναστασόπουλος), Γεωργακάκος, Αλειφέρης (67' Τσάδαρης Χ.), Σπυρόπουλος, Μαχαίρας (22' λ.τ. Ζαχαριουδάκης), Λάππας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ. (Σ. Καπαγερίδης): Νικολακάκης, Κικιμένης, Κατσουμπής (46' Καρντάλη), Μπουγάς, Κατσαρός, Χατζηγιάννης, Παπαδόπουλος, Κούτρας (46' Αποστολόπουλος), Βλαχόπουλος (78' Σεβαστόπουλος Π.), Ντόνε, Σεβαστόπουλος Σ..