Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 3-0

Ξέσπασε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο νίκησε 3-0 τον Παντζιτζιφιακό βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έπαιζαν "μαγκωμένα" και οι μόνες αξιοσημείωτες φάσεις ήταν μια ευκαιρία του Λάππα στην αρχή και άλλη μία του Βέργου προς το τέλος. Στο δεύτερο μέρος, οι "Καρπάθιοι" μπήκαν πιο δυνατά και ήμασταν τυχεροί όταν ο Καρέρα πλάσαρε άσχημα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Αυτός που "ξεκλείδωσε" την άμυνα των φιλοξενουμένων ήταν τελικά ο Βισβίκης, που με ωραία καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τα κυανέρυθρα. Ο Παντζιτζιφιακός φάνηκε να παρατάει το ματς, και τα πράγματα ήταν πια πολύ εύκολα για την ομάδα του λόφου, που πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με ατομική προσπάθεια του Γιοβανάκη και όμορφο τελείωμα, και με πλασέ του Σπυρόπουλου μετά από δοκάρι του Γιοβανάκη φτάνωντας στο τελικό 3-0. Ήταν το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, που κλείνει όπως ακριβώς άρχισε, δηλαδή νίκη με 3-0. Τώρα πηγαίνουμε να παίξουμε με τη Σπίθα εκτός έδρας, και ενδεχόμενη νικη θα μας κάνει να είμαστε πολύ πιο άνετοι στο μέλλον...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σακκάς (Τσοκαρόπουλος, Παντελής)
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Βισβίκης, 69' Γιοβανάκης, 82' Σπυρόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Βισβάρδης (84' Ηλιάδης), Καλλινικίδης, Βισβίκης, Βέργος, Μητσάκος, Τσάδαρης Χ. (46' Γιοβανάκης), Λάππας (65' Διαμαντόπουλος), Μανώλης, Σπυρόπουλος.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Χ. Καλλιμάνης): Βενετίου, Λίλης, Λέου Γ., Γεωργίου, Κοκκορός (74' Αποστολίδης), Γιουβρής (61' Σελής), Καρέρα, Βαλής, Λέου Κ., Μαθιουδάκης (79' Πατσιαούρας), Οικονομόπουλος.
•Και τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών: Οι Πασχαλιάς (ώμος) και Ευγενείας (διάστρεμμα) κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς με τη Σπίθα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Διαμαντόπουλος, που παρ' ότι πονούσε στον αστράγαλο, από χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με τον Πανιώνιο Κερ., προτίμησε να αγωνιστεί προχθές, όμως η κατάσταση του χειροτέρεψε και κινδυνεύει και αυτός να χάσει το κρίσιμο παιχνίδι. Αντίθετα, αποθεραπεύτηκε πλήρως ο Ηλιάδης και είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς.