Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Λευκή ισοπαλία είχαμε σήμερα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πορφύρα. Αποτέλεσμα που έχει δύο όψεις, καθώς ναι μεν δε μας επέτρεψε να ξεφύγουμε από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, συντήρησε όμως τη διαφορά των πέντε πόντων από τους Φρεαττυδιώτες. Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή του Μαχαίρα στο 25’. Ο Πορφύρας σιγά-σιγά ισορρόπησε και μάλιστα είχε εκείνος την πιο σημαντική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Πασχαλιάς νίκησε τον Νιάρχο στο τετ-α-τετ, στο 32’. Τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν στο 60’, όταν ο Ναυπλιώτης έσπρωξε αντίπαλο, και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια από τον (άριστο) διαιτητή Βεκρή. Παρότι όμως παίζαμε με παίκτη λιγότερο, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, και στο 73’ χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Δαμιανό να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μητσάκου. Όσο περνούσε η ώρα, η δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τα "κουλούρια", αφού ο φόβος της ήττας υπερίσχυσε της διάθεσης για επιθετικότητα, και έτσι η αναμέτρηση τελείωσε φυσιολογικά στο 0-0.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βεκρής (Σακκάς, Πολυζωγόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 60’ Ναυπλιώτης
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Π. Δαούτης): Δαμιανός, Διαμαντής, Φραντζεσκάκης, Καρδιοπούλης, Βαφειάδης (53΄Κούκος), Μωραΐτης, Νιάρχος, Λαζαράκος, Τάπου, Σκορδιλάκης, Βαμβακάς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Καρυτινός): Πασχαλιάς, Ηλιάδης (67’ Αλειφέρης), Μανώλης, Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βέργος, Λάππας, Διαμαντόπουλος (61’ Σπυρόπουλος), Ναυπλιώτης, Μαχαίρας (83’ Τσάδαρης Χ.), Μητσάκος.