Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-1

"Σκόνταψε" σήμερα η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ουραγό μεν, πολύ μαχητικό δε, ΑΣ Δραπετσώνας. Από την αρχή του αγώνα ο Προφήτης Ηλίας σπαταλούσε πολλές ευκαιρίες, και με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει χωρίς σκορ, στην επανάληψη ο αγώνας στράβωσε για τα καλά. Στο 60' μετά από λάθος γύρισμα του Μητσάκου, ο Γασπαρινάτος ανέτρεψε (εκτός περιοχής) τον αντίπαλο επιθετικό, και ως τελευταίος αμυντικός αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του Ανδρώνη. Το κακό ολοκληρώθηκε στο 65' όταν σε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή μας, το τείχος άνοιξε, και το σουτ του Κατρακύλα κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλιά. Τουλάχιστον δείξαμε γρήγορα τα αντανακλαστικά μας, και λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιοβανάκης έκανε ατομική προσπάθεια και προσέθεσε μια ακόμη ασίστ στο λογαριασμό του, μετά το κοντινό πλασέ του Σιλιβίστρα. Ακόμα και με δέκα παίκτες είχαμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, που όμως δεν ήρθε ποτέ. Κακή, κάκιστη η διαιτησία του Ανδρώνη, που δε μας έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Ναυπλιώτη μόλις στο 2', ενώ το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της Δραπετσώνας ήταν ανύπαρκτο. Έτσι θα κάνουμε γιορτές στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, όμως η εικόνα της ομάδας μας κάνει να μην ανησυχούμε, αφού η θέση μας είναι οπωσδήποτε πλασματική, και οι τελευταίες εμφανίσεις αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρώνης (Χρυσαΐτης, Αναστασίου)
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Σιλιβίστρας - 65' Κατρακύλας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 60' Γασπαρινάτος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ανδρινόπουλος): Γασπαρινάτος, Μητσάκος, Μανώλης, Καλλινικίδης, Γιοβανάκης, Βισβάρδης, Ναυπλιώτης, Βέργος, Σιλιβίστρας, Λάππας (61' Πασχαλιάς), Ευγενείας (53' Μαχαίρας).
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Κ. Παπαδόπουλος): Συμεών, Σελεβάκος, Αβτσίδης, Κασιαβός, Τσώνης, Γκλεζάκος (73' Γιαννόπουλος), Κατρακύλας, Ιωακειμίδης (85' Ξυπολιάς), Βούρδας, Ζαχαριάδης, Ελευθεριάδης.