Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Τεράστιο διπλό πήρε σήμερα το πρωί η ποδοσφαιρική μας ομάδα στο Ρέντη, υποτάσσοντας τον Κένταυρο με σκορ 0-1. Η ομάδα του λόφου διαχειρίστηκε σοφά το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος του, και έφυγε με το πολύτιμο διπλό στις αποσκευές της. Από την αρχή της αναμέτρησης ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες φοβόντουσαν να ανοιχτούν και έτσι οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Το γκολ ήρθε με την έναρξη την επανάληψης. Μετά απο κόρνερ που είχε κερδίσει ο Κένταυρος, η ομάδα μας ξεδιπλώθηκε υπέροχα στην αντεπίθεση με τον Λάππα να βρίσκει τον Γιοβανάκη και αυτός μετά την κούρσα του να δίνει έτοιμο γκολ στον νεοεισελθόντα Ναυπλιώτη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση, όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας ήταν υποδειγματική, και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Η τοποθέτηση του Βέργου δίπλα στον Βισβίκη στα χαφ έδωσε έξτρα δύναμη στο κέντρο των "κυανέρυθρων", ενώ ότι περνούσε από αυτά τα δύο παιδιά το "σκούπιζαν" οι Γιοβανάκης-Καλλινικίδης. Γενικά ο Προφήτης σε ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε, και πήρε μια "επαγγελματική" νίκη, σε ένα κομβικό για τη συνέχεια παιχνίδι.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλαντής Ι. (Αργύρης, Παναγιωτόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 47' Ναυπλιώτης
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μ. Δαρζέντας): Καραφώτης, Ασλανίδης, Γκατζέλης (55' Καλλέργης), Ασπρούλης, Κόντος (84' Κοψαχείλης), Βράκας, Αποσκίτης (63' Κοντιζάς), Μπουριζάνι, Βουδούρης, Καρυστινός, Σκούρας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ανδρινόπουλος): Γασπαρινάτος, Βισβάρδης, Μανώλης, Καλλινικίδης, Γιοβανάκης, Βισβίκης, Λάππας, Βέργος, Σιλιβίστρας (71' Γεωργακάκος), Μαχαίρας (85' Αναστασόπουλος), Ευγενείας (46' Ναυπλιώτης).
•Ευχαριστούμε το φίλο σωματείου του Κενταύρου για την φιλοξενία, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.