Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2-0

Γιοβανάκης, Σιλιβίστρας, Ναυπλιώτης
και Μανώλης πριν το παιχνίδι
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Πειραιά στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Ανδρινόπουλος, στο ντεμπούτο του ως πρώτος, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα και εντέλει δικαιώθηκε. Ο Γιοβανάκης έπαιξε στόπερ, δίπλα στον μόνιμο Καλλινικίδη, ο Μητσάκος αριστερό μπακ, με τον Μανώλη στα χαφ, ο Βισβάρδης "εξάρι", ενώ ο Ναυπλιώτης, στο πρώτο παιχνίδι που είχε δικαίωμα συμμετοχής πήρε φανέλα βασικού. Ο Πέτρος ήταν πολύ καλός, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα όμορφο τέρμα. Η ομάδα του λόφου, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη και δημιούργησε πολλές φάσεις, σε αντίθεση με τον ΑΟ Πειραιά, που απείλησε λίγες φορές, κι αυτές με στημένα. Πετύχαμε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο: Στο 35' ο Σιλιβίστρας άνοιξε το σκορ, και στο 71' ο Ναυπλιώτης έδιωξε οριστικά το άγχος. Οι πάικτες μας έδιεξαν να έχουν καλή ψυχολογία, και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, παρ' ότι ο αγώνας ήταν οριακός βαθμολογικά. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη, αφού είναι σίγουρο πως η εντελώς καινούργια ομάδα που παρουσιάζουμε φέτος, αρχίζει πια να "δένει"...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαχίνης (Μαρινάκης, Βεκρής)
ΣΚΟΡΕΡ: 35' Σιλιβίστρας, 71' Ναυπλιώτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ανδρινόπουλος): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης, Μητσάκος (46' Αλειφέρης), Καλλινικίδης, Γιοβανάκης, Βισβάρδης (64' Διαμαντόπουλος), Ναυπλιώτης, Βισβίκης, Σιλιβίστρας, (56' Γεωργακάκος), Μαχαίρας, Μανώλης.
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Ν. Κολιούσης): Μπαχατούρης, Στέφα Κλ.(46' Πατσιάς), Γιορδαμάκης, Στέφα Κοτ., Μανιάτης (80' Κυπραίος), Ζίνου, Καλάκος, Ρούμι, Καραμανώλης, Ουσταμπασίδης, Σαραντίτης (75' Μπάκας).