Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Αχιλλέα Κορυδαλλού. Ο Προφήτης από το πρώτο λεπτό αντιμετώπισε το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε: Με συμπαγή άμυνα, χωρίς όμως να κλειστεί πίσω. Οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσαν πολλές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε «κλέψει» το τρίποντο, κυρίως μέσα από κάποιες ατομικές ενέργειες του κεφάτου Ναυπλιώτη. Στα τελευταία 25’ παίξαμε με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Βισβίκη, όμως ούτε αυτό επηρέασε το ρου της αναμέτρησης. Η αλλαγή στην εικόνα (κυρίως την αμυντική) της ομάδας μας οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μετατόπιση του Γιοβανάκη στα μετόπισθεν. Ο Μίμης έχει δέσει απόλυτα με τον Καλλινικίδη, και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο πως στα δύο ματς που έχουν παίξει μαζί δεν έχουμε δεχτεί τέρμα. Και φυσικά έχει ανέβει κατακόρυφα η απόδοση του τερματοφύλακά μας, Γασπαρινάτου, που εμπνέει πλέον περισσότερη σιγουριά, και σήμερα όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν «παρών». Άριστη η διαιτησία του Τζουβέλη, και τον βοηθών Παντέλη και Τζίκα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζουβέλης (Παντέλης, Τζίκα)
ΣΚΟΡΕΡ:-
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 67’ Βισβίκης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ. (Σ. Καπαγερίδης): Νικολακάκης, Καρντάλη, Κατσούμπης, Βώκος, Κατσάρας, Χατζηγιάννης (46’ Σεβαστόπουλος), Παπαδόπουλος (78’ Βιτώρης), Κούτρας, Βλαχόπουλος, Ντόνε, Σεβαστόπουλος.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Γ. Ανδρινόπουλος): Γασπαρινάτος, Ηλιάδης (51’ Αλειφέρης), Μητσάκος, Καλλινικίδης, Γιοβανάκης, Βισβάρδης, Ναυπλιώτης, Βισβίκης, Σιλιβίστρας (78’ Ευγενείας), Μαχαίρας, Μανώλης (68’ Κουτράκης).