Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

Την Τετάρτη 15/9, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο εκτός έδρας αγώνας με το Ελληνικό για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μας, με αντίπαλο μια από τις πλέον δυνατές ομάδες της κατηγορίας μας.
Στο μεταξύ, σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος. Έγιναν και τρία φιλικά παιχνίδια: Με την ΑΕ Ρέντη, την Αμφιάλη και τα Ταταύλα (φωτό), όλα εκτός έδρας. Και τα τρία ήταν νικηφόρα και έδειξαν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αν και ο κόουτς Κάσσης παραμένει συγκρατημένος. Το άσχημο μαντάτο ήταν ο τραυματισμός του Αλέξη Μιχαλακάκου σε μια ανύποπτη φάση του φιλικού με τον Ρέντη. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ υπέστη εξάρθρημα ώμου και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Όπερ σημαίνει πως χάνει το κύπελλο, και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νίκαια. Δυστυχώς η κακοδαιμονία δε λέει να αφήσει ήσυχο τον Αλέξη, που πέρσι έπαιξε μόλις σε πέντε αγώνες, λόγω ενός προβλήματος υγείας. Ελπίζουμε η ατυχία του να τελειώσει κάπου εδώ και να επιστρέψει γρήγορα και απολύτως καλά. Τα επόμενα φιλικά είναι την Παρασκευή με τον Αστέρα Αγ. Δημ. και την Δευτέρα με τον Αετό Καλλιθέας.
Ακόμη, βγήκε το πρόγραμμα του κλειστού γηπέδου των Καμινίων. Στα Καμίνια φέτος έγινε "εθνικός σκοτωμός", αφού υπήρχε αντιπαράθεση, κυρίως σε ότι αφορά τις ώρες των γυναικείων ομάδων. Εμείς κρατήσαμε μετριοπαθή στάση, και τελικά πήραμε αυτά που θέλαμε: Οι προπονήσεις θα είναι Δευτέρα 19:30, Τετάρτη 17:30 και Πέμπτη 20:30. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο αγώνας μας τις Παρασκευές θα γίνεται στις 20:30, και δε θα είναι όπως την προηγούμενη φορά που παίζαμε στη Γ', που ο αγώνας ξεκινούσε Παρασκευή και τελείωνε Σάββατο...
Τέλος μπαίνουν σιγά-σιγά στους ρυθμούς τους και τα τμήματα υποδομών. Ξεκίνησαν ήδη οι έφηβοι (προπονητής ο Κώστας Κουκουβάκης), οι παίδες (προπονητής ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος) και οι κορασίδες (προπονήτρια η Μένια Δροσωτάκη). Αύριο Πέμπτη αρχίζουν τα μίνι (επίσης με τον Σταύρο Θεοδωρόπουλο) και τα προμίνι (με τους Αλέξη Μιχαλακάκο και Χάρη Κάτσικα).