Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΚΟΜΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ

Ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση για το ρόστερ της ποδοσφαιρικής ομάδας, με την απόκτηση πέντε παικτών που αναμένεται να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια.
Το δρόμο που χάραξε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Μανώλης, ακολούθησαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν από την Ένωση Ρέντη στην ομάδα μας: Ο Γιώργος Βισβάρδης και ο Νίκος Ευγενείας (φωτό). Με τα δύο αυτά παιδιά έχουμε βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουμε καλά τις ικανότητες τους και είμαστε βέβαιοι πως θα προσφέρουν πολλά με την κυανέρυθρη φανέλλα. Ο Βισβάρδης είναι 24 ετών, μεσοαμυντικός, και ο Ευγενείας είναι 25 ετών και αγωνίζεται στα χαφ.
Στο μεταξύ, άλλος ένας "Χιώτης" προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας. Έστω κι αν ο Πέτρος Ναυπλιώτης δεν κατάγεται από το νησί της μαστίχας, αλλά σπούδαζε σε αυτό. Έπαιζε στην ομάδα του Πανεπιστημίου, που μετέχει στα πρωταθλήματα της τοπικής ΕΠΣ, είναι 23 ετών, και η θέση του είναι μέσος.
Μέλος του Προφήτη είναι και ο Νίκος Βισβίκης. Είναι 22 ετών, στόπερ, και αποκτήθηκε από τον ΓΣ Αργυρούπολης. Έρχεται με πολύ καλές συστάσεις και αναμένεται κι αυτός να βοηθήσει σημαντικά.
Τέλος, τα κυανέρυθρα προβάρει και ο Χάρης Βιντζιλέος. Ο 24 ετών αριστεροπόδαρος μέσος, αποκτήθηκε από τον γειτονικό Ηρακλη Πειραιά. Με τον Χάρη γνωριζόμαστε καλά, εντός και εκτός γηπέδων, και πιστεύουμε πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας.
Το ρόστερ είναι πλέον σχεδόν πλήρες, αν και θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες, ώστε να αποκτήσει την τελική του μορφή.