Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας και χθες δυο ακόμα παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Χρήστο Θεοδωρόπουλο και Ηλία Πολυζωγόπουλο.
Ο Θεοδωρόπουλος είναι 20 ετών, αριστερός χαφ και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Μοσχάτου. Ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σελίμη στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Έχει πολύ καλά στοιχεία, και στο τουρνουά της Δραπετσώνας που αγωνίστηκε με τον "Προφήτη", άφησε θετικές εντυπώσεις και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΑΟ Μοσχάτου και προσωπικά τον κ. Καραμπέτσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Πολυζωγόπουλος είναι 21 ετών, επιθετικός, και έρχεται από τους ερασιτέχνες του Ηλυσιακού. Και αυτός συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.
Όπως ίσως να έχετε παρατηρήσει, οι πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που έρχονται στην ομάδα μας αυτό το καλοκαίρι είναι νεαρής ηλικίας. Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αφού ο κόουτς Λουκαρέας αρέσκεται να δουλεύει με πιτσιρικάδες, ενώ είναι και δική μας προτεραιότητα να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας και να έρθουν στην ομάδα παιδιά που "διψάνε" για μπάλα...