Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4

Τέλος καλό, όλα καλά... Με τη νίκη της επί του Κενταύρου με 4-2 στο γήπεδο του Ρέντη, η ομάδα μας ανανέωσε την παρουσία της στη Β’ Πειραιά και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η απόφαση της ΕΠΟ για την έφεση της Κύπρου. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα, αφού οι Καμινιώτες προηγήθηκαν με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Βότσκη στο 12’. Η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα από τον Γιάννη Σελίμη. Ο Ευβοιώτης χαφ κινήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Βλάχο. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Γιώργος Ζαφειρίου μας έβαλε σε θέση οδηγού με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ(!). Τη νίκη μας προσυπέγραψε ο Μπόσμος, σκοράροντας δις στο δεύτερο μέρος. Ο Τάκης, που έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο, αύριο παρουσιάζεται στο στρατό και μας αποχαιρέτησε με δύο γκολ. Του ευχόμαστε καλή θητεία και ακόμα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Ενδιάμεσα για τον Κένταυρο είχε σκοράρει με πέναλτι ο Φρόκου. Το παιχνίδι έληξε μέσα σε πανηγυρισμούς και ικανοποίηση για την επίτευξη του βασικού μας στόχου στην αρχή της σεζόν. Αν και το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν αυτό της ανακούφισης...
Με συνολικά 24 βαθμούς τερματίσαμε στην 11η θέση, ισόβαθμοι με τον σημερινό μας αντίπαλο. Υποβιβάστηκαν η Κύπρος Κορυδαλλού και οι Φίλαθλοι, ενώ στην Α΄ανέβηκε η Θύελλα Μοσχάτου. Για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου θα παίξουν σε μπαράζ τα Αστέρια με την Ένωση Απόλλωνα/Ακράτητου. Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη, γεμάτη άγχος και ανασφάλεια. Τέτοια εποχή πέρσι δεν ξέραμε καν αν θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε ομάδα στο πρωτάθλημα, οπότε η παραμονή μοιάζει με έναν μικρό άθλο, που οφείλεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όλη τη χρονιά έκαναν υπερπροσπάθεια.
Τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας στο αύριο, και ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, όπου στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με φέτος. Στον πάγκο της ομάδας μάλλον θα βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Λουκαρέας, αφού υπάρχει ικανοποίηση από το έργο του, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιαννέλος, (Περδικούρης, Παναγιωτόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Βότσκης, 69’ Φρόκου (πεν.) – 14’ Σελίμης, 37’ Ζαφειρίου, 54’, 88’ Μπόσμος
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Η. Κάστανος): Βλάχος, Σκούρας, Κόντος (60’ Δαρζέντας), Χατζάκης, Τσατσαρούνος (46’ Κοντογιώργος), Ασπρούλης, Μιτζόλι, Βότσκης, Παναγιώτου, Φρόκου, Καλλέργης (74’ Καρυστινός).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Τσάδαρης Χ., Καλλινικίδης, Σιλιβίστρας, Σελίμης, Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (59’ Μητσάκος), Ζαφειρίου, Νικολάου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ.