Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-77

Με νίκη αποχαιρέτησε την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο "Προφήτης", που επικράτησε 77-58 του Παννεαπολικού στου Καραμπίνη. Ο αγώνας κύλησε σε γρήγορο τέμπο, αφού οι δύο ομάδες, που από νωρίς φέτος έχασαν την κατηγορία, έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Η ομάδα του λόφου ήταν καλύτερη και πιο εύστοχη, και έφτασε άνετα στη νίκη, που σήμανε και τη 12η θέση της βαθμολογίας, με τον Παύλο Κάσση να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και να βλέπει και τους δώδεκα παίκτες του να σκοράρουν. Χαι-λάιτ τα τρία καλάθια του πιτσιρικά Παυλίδη, αλλά και το τρίποντο του Μουσουράκη, που έστω και την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να βρει στόχο έξω από τα 6,25, και το αφιέρωσε στον Παπούλια! Το πρωτάθλημα τελείωσε και στην Α' Κατηγορία ανήλθαν ο Μανδραϊκός, ο Φάρος και η Δραπετσώνα. Υποβιβάστηκαν η Ε.Α.Ν., ο Παννεαπολικός και ο Προφήτης Ηλίας, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα περιμένουν τα μαντάτα από τη Γ' Εθνική, με Γλυφάδα και Αρμενική να βρίσκονται πάντως σε πολύ δυσχερή θέση. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ήδη ξεκινά ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, και πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ' Κατηγορία, με τον Παύλο Κάσση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει και του χρόνου στον κυανέρυθρο πάγκο. Φύσικα με μόλις πέντε νίκες κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας, που όλοι ελπίζουμε να ήταν μια κακή παρένθεση.
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-77 (17-18, 25-35, 39-58, 58-77)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρδέλης, Λάτσης
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Θ. Κανδύλης): Αντωνάκος 7, Τιτάκης 5(1), Παππάς 2, Μαρίνος 2, Βαλμάς, Μπαμπουνής, Γιαννάκης 10(2), Γεωργακίου 4, Αντωνουσάκης 2, Μαυροειδάκος 6, Θεοδωρικάκος 20(1), Κλοκανάς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός 17(1), Καρασούλος 2, Λαζαράκος 19(3), Τσιστράκης 2, Κόλλιας 4, Καψοκόλης 12, Στεφανής 2, Παπούλιας 2, Βουρνάς 6, Κάτσικας 2, Παυλίδης 6, Μουσουράκης 3(1).