Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2

Το σημερινό παιχνίδι με τα Αστέρια στη Δραπετσώνα ήταν από αυτά που φεύγεις από το γήπεδο με μια πικρή γεύση, γιατί ξέρεις πως δικαιούσουν κάτι καλύτερο από την ήττα. Κι όμως η σημερινή αναμέτρηση, κρίθηκε σε μία φάση, αυτή του χαμένου πέναλτι της ομάδας μας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Προφήτης Ηλίας παρουσιάστηκε στο γήπεδο με συμπαγή τακτική, και το πρώτο ημίχρονο ήταν κόπια του προηγούμενου αγώνα με τον Παντζιτζιφιακό. Οι διάδρομοι για την εστία του Λαρεντζάκη ήταν κλειστοί και τα Αστέρια, δεν δημιούργησαν ούτε υποψία ευκαιρίας. Αντίθετα, η ομάδα του λόφου ήταν αυτή που είχε την μεγάλη στιγμή, με τον Λαζάκη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βλαχόπουλο αλλά να σουτάρει πάνω στον νεαρό πορτιέρο, στο 14'. Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο, μέχρι τη στιγμή που τα Αστέρια κέρδισαν πέναλτι, στο 56', όταν ο Κίκης έπεσε άτσαλα πάνω στον Μεράπ και ο Φουρναράκης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σ. Λαγάνης που όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά, ο Λάππας βγήκε στην αντεπίθεση, ο Βλαχόπουλος τον "μάζεψε", και αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν υπέρ μας. Ο Νίκος Νικολάου πήρε την ευθύνη, αλλά η εκτέλεση ήταν κακή, στο κέντρο της εστίας, και ο Βλαχόπουλος διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του, αποκρούοντας. Αυτό ήταν και το σημείο που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης. Πριν καλά-καλά συνέλθουμε από την απώλεια του πέναλτι, ο Μεράπ με δυνατό σουτ νίκησε τον Λαρεντζάκη και άνοιξε το σκορ. Με την ψυχολογία στο ναδίρ, επήλθε και η αγωνιστική καθίζηση. Ο Φέρκο έκανε το 2-0 και ο Μεράπ το 3-0, για να μειώσουμε λίγο αργότερα με τον Μπόσμο. Όμως ο Γεωργιανός φορ των Αστεριών ήταν ασταμάτητος και έκανε χατ-τρικ, με τον Λαζάκη απλώς να γράφει το τελικό 4-2 με μια φωτοβολίδα από 30 μέτρα. Τουλάχιστον τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Κορυδαλλό, όπου η Κύπρος, σε ένα πολύ κρίσιμο για αυτήν παιχνίδι έχασε 0-3 από τον Πολυκράτη, και έτσι η μεταξύ μας διαφορά των 3 βαθμών έμεινε αναλλοίωτη.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φουρναράκης, (Μαντζουράνης, Γρηγορίου)
ΣΚΟΡΕΡ: 61', 70', 83' Μεράπ, 67' Φέρκο - 73' Μπόσμος, 84' Λαζάκης
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Τ. Σπυρόπουλος): Βλαχόπουλος, Δευτεραίος (70’ Λουρεντζάκος), Κούρος (46’ Λομβάρδος), Λαγάνης Κ., Κεσίδης, Λαγάνης Στ., Φέρκο, Ταμπουρατζής (88’ Σιέρρας), Μεράπ, Νικολάου, Πλήθης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης (71' Τσάτσης), Τσάδαρης, Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Σελίμης, Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (68' Σιλιβίστρας), Μητσάκος (89' Μάκος), Νικολάου.