Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2

Ο,τι έχτισε την προηγούμενη εβδομάδα η ποδοσφαιρική ομάδα, με την νίκη επί της Κύπρου, γκρεμίστηκε σήμερα, μετά την οδυνηρή ισοπαλία με τους ουραγούς και υποβιβασμένους Φιλάθλους. Οι παίκτες μας μπήκαν στο γήπεδο νομίζοντας πως θα κερδίσουν μόνο με τις φανέλες και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 μόλις στο 8'. Έτσι άρχισε το κυνηγητό και ο Λαζάκης μείωσε στο 29' με μακρινό σουτ. Η συνέχεια περιλάμβανε ποικιλία χαμένων ευκαιρίων, κυρίως με τους Σελίμη, Λάππα και Λαζάκη, που σπατάλησαν φάσεις με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα, ο Ζαφειρίου είχε δοκάρι στο 71', και η τύχη, που μας είχε χαμογελάσει την προηγούμενη Κυριακή, σήμερα μας γύρισε την πλάτη. Η ισοφάριση ήρθε έστω και αργά, στο 86' με κεφαλιά του Μάκου, που λίγη ώρα πριν είχε μπει αλλαγή. Η πίεση έγινε ακόμα πιο ασφυκτική (είχαμε και αριθμητικό πλεονέκτημα - αποβολή Κωνσταντίνου), κάναμε και άλλες ευκαιρίες, είχαμε  κι άλλο δοκάρι με τον Μπόσμο (91'), όμως το 2-2 δεν άλλαξε και η υπόθεση παραμονή συνεχίζει να κρέμεται από μια κλωστή.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιαννέλος, (Μιχελής, Σκαλτσής)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Βιτάλης, 9' Τσέλα - 29' Λαζάκης, 86' Μάκος
ΦΙΛΑΘΛΟΙ (Χ. Καλτσάς): Καλτσάς, Δημητρίου, Πολυκανδριώτης, Μαστοράκης, Νούσης, Βιτάλης, Γκορόγιας, Τσέλα, Κωνσταντίνου, Πεκίνι, Κατριτσιώτης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Γκούρας (15' λ.τρ. Σιλιβίστρας, 52' λ.τρ. Μητσάκος), Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Σελίμης, Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (82' Μάκος), Ζαφειρίου, Νικολάου.