Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Καθηλωμένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογίας παραμένει η ποδοσφαιρική ομάδα, αφού ούτε στο ντεμπούτο του Δημήτρη Λουκαρέα στον πάγκο πήραμε αποτέλεσμα, χάνοντας στις Σιταποθήκες με 2-0 από τον Πανιώνιο Κερατσινίου. Ο "Προφήτης", παρουσιάστηκε ακίνδυνος επιθετικά, και παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας αδυνατούσε να πλησιάσει με αξιώσεις στην εστία του Πανιωνίου. Στο πρώτο μέρος με σωστή τακτική κρατήσαμε το μηδέν πίσω, όμως στην επανάληψη προδοθήκαμε για μία ακόμη φορά από τις στημένες φάσεις. Είναι επιβεβλημένο στο διάστημα της διακοπής άπαντες να δουλέψουν σκληρά, ώστε να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Εξ' άλλου, ο επόμενος αγώνας με την Κύπρο στη Χαραυγή, μοιάζει πια με "τελικό παραμονής"...
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαχίνης (Γκολές, Δημητρίου)
ΣΚΟΡΕΡ: 54' Παρασκευαΐδης, 73' Βορδώνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. (Θ. Κοβιός): Νάζος, Αντιβάχης, Θάνου, Κουλάδης, Χατζηγιάννης (68’ Νερομηλιώτης), Παρασκευαΐδης, Καρακάσογλου, Μάνδυλας, Βορδώνης, Σερμπέζης (51’ Γιαννακουλάκος), Μπαλόπιτος (16’ λ. τρ. Πατρίδας)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης. Κίκης (63' Σπυρόπουλος), Σελίμης, Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Μητσάκος (80' Γκούρας), Μπόσμος (88' Μάκος), Λαζάκης, Σιλιβίστρας, Ζαφειρίου, Νικολάου.