Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1

Χάθηκε η ευκαιρία για την ομάδα ποδοσφαίρου, που υπέστη άδικη ήττα με 2-1 από την Πειραϊκή στο ΣΕΦ. Μόλις στο 8' μπήκαμε μπροστά στο σκορ, με τον Ζαφειρίου να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ. Ο έμπειρος μέσος είδε τον Βορρίση εκτός εστίας και με μια υπέροχη λόμπα από τη σέντρα  τον κρέμασε για το 0-1. Η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήταν άμεση, αφού ο Μεμαϊντίνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπόσμου και ισοφάρισε στο 17'. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δε σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, αφού οι δύο αντίπαλοι περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου. Η Πειραϊκή πήρε κεφάλι στο σκορ στο 68', με ένα γκολ ευγενική χορηγία του επόπτη Βυργιώτη. Η κεφαλιά του Λόκα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα της ομάδας μας, πριν όμως περάσει τη γραμμή ο Τυχάλας, που βρισκόταν στο δοκάρι, και μπροστά από όλη την άμυνά μας, την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Βυργιώτης όμως "έχασε" τη φάση και πήγε προς τη σέντρα. Φαίνεται πως υπάρχει θέμα φέτος με τους επόπτες... Στο χρόνο που απέμενε ανέβηκαν όλοι ψηλά για να πιέσουν, οι ευκαιρίες όμως δε μεταφράστηκαν σε κάποιο γκολ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Λαζάκη στο 80'. Φέτος η τύχη μας έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη... Και φυσικά το απουσιολόγιο ήταν πάλι γεμάτο, με μόλις 12 άντρες να μετέχουν στην αποστολή. Όμως αυτή η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα, και πιστεύουμε πως στο τέλος θα κερδίσουμε το στοίχημα της παραμονής...
ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιασιάκος (Βυργιώτης, Μιχελής)
ΣΚΟΡΕΡ: 17' Μεμαϊντίνι, 68' Τυχάλας - 8' Ζαφειρίου
ΠΕΙΡΑΪΚΗ (Π. Πλαφαδέλης): Βορρίσης, Καβουκλής, Κομορτζής, Λέγκα, Ράφτης, Γρυπαίος, Μεμαϊντίνι (90' Πίτσαρης), Φέρρας (66' Μπαϊραμπάς), Λόκα, Τυχάλας (88' Ζιωτόπουλος), Ματθαίος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Μπόσμος, Γκούρας (82' Μάκος), Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Λαζάκης, Σιλιβίστρας, Ζαχαριουδάκης, Μητσάκος, Ζαφειρίου, Νικολάου.