Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2010 για την ποδοσφαιρική ομάδα. Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, χάσαμε 2-0 από τον Απόλλωνα/Ακράτητο, παρουσιάζοντας πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28’ με πλασέ του Κουτούζου. Εξέλιξη λογική βάσει της εικόνας του αγώνα, αφού λίγα λεπτά πριν οι Ρεντιώτες είχαν χάσει κλασική ευκαιρία με τον Μπουρδίμο. Ούτε οι διορθωτικές κινήσεις του ημιχρόνου άλλαξαν πολλά πράγματα, αφού παρ’ ότι προσπαθήσαμε να ανεβούμε ψηλά και να πιέσουμε, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 73’, όταν ο Αθανασόπουλος πέρασε και τον Λαρεντζάκη και έγραψε το 2-0. Τώρα, το επόμενο ματς με τον Κένταυρο στην Χαραυγή αποκτά χαρακτήρα τελικού, αφού η ομάδα είναι πια προτελευταία στη βαθμολογία και χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο... Τουλάχιστον προβλέπεται να παρουσιαστούμε ενισχυμένοι, αφού λογικά θα έχει αποθεραπευτεί ο Λάππας, θα έχει εκδοθεί το δελτίο του Τσάτσι, επιστρέφει ο Σανδραβέλης, που σήμερα ήταν άρρωστος, θα παίξει ο Κίκης, που σήμερα είχε πρόβλημα με την εργασία του, ενώ γυρίζει και ο Νικολάου, αφού έληξε η τιμωρία του.
ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκόγκος (Μακρής-Αργύρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 28’ Κουτούζος, 73’ Αθανασόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Κ. Χαλιασός): Συρίγος Β., Αλούσι, Αθανασόπουλος, Πετρόχειλος, Γεωργόπουλος, Κουτούζος, Ευγενείας (75’ Βισβάρδης), Κοντοπίθαρης (81’ Θεοχαράκης), Λούπος (46’ Συρίγος Μ.), Μπουρδίμο, Πίτσιος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Γκούρας (87’ Δελαγραμμάτικας), Βασιλείου, Καλλινικίδης, Μπόσμος, Λαζάκης, Σελίμης (46’ Μαγιάτης), Σπυρόπουλος, Σιλιβίστρας, Ζαφειρίου, Μάκος (46’ Μητσάκος).