Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 1-2

Καλά το είχε πει κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ... Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση η ομάδα ποδοσφαίρου έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο της Χαραυγής, αφού έχασε με 1-2 από τον ΑΟ Κορυδαλλό. Ο "Προφήτης" πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και μόλις στο 2' ο Σελίμης άνοιξε το σκορ, μετά το "ριμπάουντ" που πήρε από το σουτ του Ζαφειρίου στο δοκάρι. Οι παίκτες μας περιόρισαν τους Κορυδαλλιώτες σε παθητικό ρόλο και δημιουργούσαν συνεχώς καταστάσεις στα καρέ του Πανόπουλου. Μέχρι την ανάπαυλα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι στην κεφαλιά του Καλλινικίδη στο 43'. Ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, και νέο δοκάρι στο 58' με τον Λαζάκη, ενώ η μπάλα "πούλησε" τον Σιλιβίστρα στο 65', με το πλασέ του έμπειρου επιθετικού να "γλείφει" το οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι φτάσαμε στο καταραμένο τελευταίο πεντάλεπτο, οπότε μίλησαν ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά και η κλάση του Ηλία Σταματέλλου. Ο Κορυδαλλιώτης φορ, με δύο προσωπικά τέρματα, στο 85' και το 89', γύρισε το ματς, και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους συμπαίκτες του, τη στιγμή που ομάδα του λόφου βυθίστηκε στην απελπισία, αφού για μία ακόμη αγωνιστική παρέμεινε στη διακεκαυμένη ζώνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη-ανάσα, που εδώ και καιρό ψάχνει...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορδολαίμης, (Αργύρης, Καλημέρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Σελίμης - 85', 89' Σταματέλλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Κίκης, Μαγιάτης (16' λ.τ. Μητσάκος), Σανδραβέλης, Καλλινικίδης, Σπυρόπουλος, Σιλιβίστρας (71' Μπόσμος), Λαζάκης, Σελίμης, Ζαφειρίου, Νικολάου.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (Δ. Αλειφεράκης): Πανόπουλος, Μαλιαρός, Φραντζέσκος, Μπατζόγλου (70' Καρακυσιρίδης), Ντέλιος, Ψυχίδης, Μπουλές (60' Τσέκερης), Αντωνάκης (46' Κετσιλής), Σταματέλλος, Κουντούρης, Βέττας.