Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, την ποδοσφαιρική ομάδα βοηθάει ένας άνθρωπος που δείχνει μεγάλη διάθεση για προσφορά στον σύλλογο, και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τη δουλειά και τον χαρακτήρα του.
Πρόκειται για τον Νίκο Κονδυλόπουλο, που ασχολείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ιδιότητα του γυμναστή και εργοφυσιολόγου. Ο Νίκος έχει πολύ στενούς δεσμούς με τον σύλλογο, όχι μόνο επειδή είναι κάτοικος Προφήτη Ηλία, αλλά και επειδή προέρχεται από οικογένεια παλαιμάχων παικτών που είχαν διακριθεί με την κυανέρυθρη φανέλλα. Ασχολείται με τον αθλητισμό από 7 ετών. Είναι πρώην αθλητής κολύμβησης, σφαιροβολίας, άλματος σε ύψος, ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης τοπικού επιπέδου. Σήμερα είναι 27 ετών, πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και τελειόφοιτος του master "Βιολογία της Άσκησης" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα καθήκοντα του στην ομάδα περιλαμβάνουν: Εργομετρήσεις, διόρθωση τεχνικής, οργάνωση υποδομών, κατασκοπεία αντιπάλων, αναζήτηση αθλητικού ταλέντου, παρακολούθηση ανάπτυξης αθλητών, πρόληψη τραυματισμών και επαναφορά στη δραστηριότητα, προγράμματα φυσικής κατάστασης, συμβουλές διατροφής, ενώ είναι και βοήθος στην πρώτη, αλλά και στην μικρή ομάδα.
Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας τέτοιους ανθρώπους, που συνδυάζουν την επιστήμη με την αγάπη τους για τον "Προφήτη", και ευχόμαστε στον Νίκο να φτάσει ψηλά, γιατί οπωσδήποτε το αξίζει.