Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


Άλλη μία "γεμάτη" Κυριακή, με πολλούς αγώνες για τα τμήματα υποδομών μας.
Το πρωί, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν, τα προμίνι νίκησαν με 37-10 το Ρουφ '80. Οι μικροί δεν επηρεάστηκαν από την απουσία του κόουτς Θεοδωρόπουλου, αφού ο πατέρας Κοπακάκης δεν άφησε να φανεί το κενό του, καθοδηγώντας μαεστρικά την ομάδα, όπως φαίνεται καθαρά και στη σχετική φωτό!

Οι παίδες του ποδοσφαιρικού τμήματος, πέτυχαν μία ακόμη νίκη, επικρατώντας εύκολα του Ολυμπιακού Καμινίων με 2-0 (τα γκολ οι Βιτώρης με πέναλτι και Αρώνης). Με τη νίκη αυτή τσεκάραμε το εισιτήριο για τα προημιτελικά ενώ απομένει ένα ακόμα ματς για την κανονική περίοδο. Την άλλη βδομάδα αντιμετωπίζουμε την Ακαδημία Κατσικογιάννη, και μετά τις γιορτές, θα περιμένουμε τα μπαράζ, και στις 17 Ιανουαρίου θα μπούμε στη μάχη των νοκ-αουτ αγώνων.

Στο Σελεπίτσαρι έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για το παμπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, με αντίπαλο τον Ιάσονα Νικαίας. Οι πιτσιρικάδες πάλεψαν, αλλά προδόθηκαν από δικά τους λάθη και έχασαν 70-65 στην παράταση (κ.α. 61-61). Η σύνθεσή τους: Τρουπιώτης, Μουστάκας 4, Αράπης 1, Μυσιρλής 3, Μπάστας 28, Ιωαννίδης 4, Φίλας 17(1), Φάρος 3, Πεϊμανίδης 2, Λεκάκης 3.