Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. 0-2

Την ήττα από την πρωτοπόρο Θύελλα Μοσχάτου γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα με 0-2 στο ΣΕΦ. Η βαθμολογική θέση των αντιπάλων, μάλλον έκανε τους παίκτες μας να "φοβηθούν" περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε το παιχνίδι, και δεν μπήκαν δυνατά στο γήπεδο. Μετά την προειδοποιητική βολή του Παπαδογιωργάκη στο 5' (μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι), ο Τζιαννάκης άνοιξε το σκορ στο 8' μετά από λάθος του Μαγιάτη. Στη συνέχεια ο αγώνας δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, αν και σιγά-σιγά αρχίσαμε να βγαίνουμε στην επίθεση. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε για την ισοφάριση, όμως ο σκόρερ των προηγούμενων αγώνων Σιλιβίστρας, ήταν σήμερα ο μοιραίος, αφού στο 67' πλάσαρε πάνω στον Ζώη, ενώ στο 79' σούταρε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις, τη στιγμή που όλοι είχαν βγει μπροστά, ο Ασιέγκμπου έφυγε μόνος του και έγραψε το τελικό 0-2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαμούρης (Καρυοφύλλης, Σκαλτσής)
ΣΚΟΡΕΡ: 8' Τζιαννάκης, 91' Ασιέγκμπου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Πετράκης, Γκούρας, Μαγιάτης (74' Ζαχαριουδάκης), Καλλινικίδης, Λαζάκης, Κίκης, Σπυρόπουλος, Σανδραβέλης, Μπόσμος (63' Μάκος), Σιλιβίστρας (87' Γκούμας), Σελίμης.
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. (Γ. Μαρτάκος): Ζώης, Κράσι, Τσουρούλας, Ηριώτης, Μάνεσης, Κατσαΐτης (55' Σταυρόπουλος), Παπαδογιωργάκης, Ασιέγκμπου, Δούμας, Βαρέσογλου (84' Λιμαράκης), Τζιαννάκης (82' Μαντζουράκης).