Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας σε ένα "εξάποντο" παιχνίδι με αντίπαλο τον Πολυκράτη. Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ, ένας ψυχωμένος "Προφήτης" νίκησε και τα προβλήματά του και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το ματς ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις, και κάθε ομάδα είχε από μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 24' την κεφαλιά του Λαζάκη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Γουίλιαμς, ενώ στο 33', η κεφαλιά του Τοζακίδη βρήκε το δεξί δοκάρι του Τέγου. Η είσοδος του Ζαφειρίου στο ημίχρονο τόνωσε την επίθεση της ομάδας μας. Στο 59' ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ελίχθηκε από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους και τη σέντρα του έκοψε με το χέρι ο Λιάρος μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Σιλιβίστρας, με πολύ όμορφη εκτέλεση στην αριστερή γωνία. Στο ημίωρο που απέμεινε, ο Πολυκράτης δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία μας, αφού οι προσπάθειές του έμεναν ημιτελείς, ενώ και ο Τέγος παρά την αγωνιστική απραξία του ήταν σταθερότατος. Ο Φίλιππος, που ήταν πολύ καλός, επιστρατεύτηκε αφού ο Λαρεντζάκης έλειπε σε εκδρομή με το σχολείο του, και δεν υπάρχει πια στο ρόστερ άλλος τερματοφύλακας διαθέσιμος. Ο επόμενος αγώνας είναι με την πρωτοπόρο Θύελλα στη Χαραυγή, και με την ομάδα να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, και πιο απελευθερωμένη, όλα μπορούν να συμβούν...
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαλασούδης (Παναγιωτόπουλος, Μιχαλακάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 59' Σιλιβίστρας (πεν.)
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Γ. Λουμίδης): Ποχάνα, Τσάφος (85' Σπετσιώτης), Λιάρος (65' Ράλλης), Γουίλιαμς, Ζούπας, Σφενδύλης (68' Διαμάντης), Μπάμπα, Ευθυμίου, Νταλιαπές, Τσελίκια, Τοζακίδης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Τέγος, Κίκης, Μαγιάτης, Καλλινικίδης, Λαζάκης, Σανδραβέλης, Σπυρόπουλος, Μπόσμος (46' Ζαφειρίου), Σελίμης, Σιλιβίστρας (87' Βιτώρης), Ζαχαριουδάκης (75' Μανσούρ).