Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

Πολύτιμο βαθμό πήρε η ομάδα, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Παντζιτζιφιακό στο νεότευκτο γήπεδο της Παραλίας. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον "Προφήτη", αφού μόλις στο 12' ο Μαν.Μαγριπλής μετέτρεψε σε γκολ το "φτηνό" πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σανδραβέλης, και ενώ προηγουμένως ο Λάππας είχε χάσει σημαντική ευκαιρία. Στο 31' παραλίγο να ισοφαρίσουμε, όταν ο Σέλλης προσπάθησε να διώξει τη σέντρα του Μητσάκου και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας είχε την καθολική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και η λύτρωση ήρθε, έστω και στο 88', όταν ο Βενιός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μαθιουδάκη. Στα λεπτά που απέμεναν το ματς έγινε "ροντέο" και αποβλήθηκαν διαδοχικά οι Οικονομόπουλος, Μανιουδάκης και Ζαφειρίου, όλοι με δεύτερη κίτρινη για δυνατά μαρκαρίσματα.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανζουράνης (Φωτιάδης, Μιχαλακάκος)
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Π. Ξανθόπουλος): Μαθιουδάκης, Καουκάκης, Νισύριος, Καψής, Σέλλης, Μαγριπλής Μαρ., Προδρομίδης Δ., Μεδούρης, Προδρομίδης Σ. (60' Οικονομόπουλος), Μαγριπλής Μαν., Γιαλλουράκης (74' Ραπτόπουλος, 84' Μανιουδάκης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Παπαφίλης, Μαγιάτης (38' Σελίμης), Σανδραβέλης, Καλλινικίδης, Λαζάκης, Βενιός, Μπόσμος (72' Σιλιβίστρας), Λάππας, Ζαφειρίου, Μητσάκος (66' Μανσούρ).