Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Κρίμα κι άδικο για την ποδοσφαιρική ομάδα, που γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, οι "κυανέρυθροι" με συμπαγή τακτική κατάφερναν, στο πρώτο ημίχρονο να κρατούν τους κινδύνους μακριά από την εστία τους. Είχαν μάλιστα και την ευκαιρία να προηγηθούν, όταν στο 34' η κεφαλιά του Ζαχαριουδάκη πέρασε μόλις άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Φοίνικας ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του, δημιούργησε ευκαιρίες, έπεσε όμως πάνω σε έναν εκπληκτικό Λαρεντζάκη που έβγαζε τα πάντα. Τελικά ο νεαρός πορτιέρο νικήθηκε στο 91', όταν ο Μίντζα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση, και ύστερα από έξοχο συνδυασμό, ο Σπυρόπουλος, βρέθηκε φάτσα με τον Ταλαμπέκο, όμως το αριστερό πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση. Χωρίς το παραμικρό ψεγάδι η διαιτησία του Βλαντή, αν και έπαιξε μόνο με έναν βοηθό, αφού ο Παντελής τραυματίστηκε στο προηγηθέν ματς.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Βλαντής Ι. (Παναγιωτόπουλος)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ: Ταλαμπέκος, Αντωνίου, Πύρρος, Λάζι, Κατσιφάκος, Ντούρος (76' Υδραίος), Τσίρκας, Μπουντανιώτης, Σφυρής, Σαράκος (59' Περάμαντζης), Νικολόπουλος (52' Μίντζα).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Λαρεντζάκης, Μπόσμος, Μαγιάτης, Σανδραβέλης, Καλλινικίδης, Λαζάκης, Μάκος, Σελίμης, Λάππας (54' λ.τρ. Μανσούρ), Σιλιβίστρας, Ζαχαριουδάκης (46' Σπυρόπουλος).